Nedenfor kan du læse vores anmeldelse af Bonuslån

Søger du et lille lån med hurtig udbetaling og kort løbetid? Så er Bonuslån et godt valg. Hos Bonuslån kan du låne fra 100 kr. og op til 10.000 kr., hvis du pludselig får brug for lidt ekstra penge.

 

Bag om Bonuslån

Aktørerne bag Bonuslån er ACEA Capital A/S, som tilbyder online lån gennem populære låneformidlere på markedet som Turbolån – og nu også Bonuslån.

De har hovedsæde i København, hvorfra deres kyndige kundeservice står til rådighed ved telefonen og på tasterne, hvis du skulle få brug for hjælp i løbet af din låneproces.

Med et lån kan du nemt og hurtigt låne op til 10.000 kr. Du kan låne direkte på din smartphone og med dit NemID. Efter kort tid får du svar på din ansøgning om de har bevilget det ønskede lån – herefter kan du modtage pengene på få sekunder.

Få et smart lån

I forhold til de normale banker, så er et Bonuslån et meget hurtigere og mere enkelt måde at låne penge på i forhold til et traditionelt banklån. Skulle du stå en weekend og mangle penge, så kan bonuslån være din løsning, da de udbetaler i weekender.

Det er nemt at komme i gang! Du skal starte med at klikke “Ansøg Gratis” og derefter oprette en brugerprofil hos dem. Herefter tjekker de din oplysninger med henblik på at kunne tilbyde dig det ønskede lån. Du vil altid kunne finde oplysninger omkring dit lån, afbetaling osv. hvis du skulle komme i tvivl. Du kan også tage direkte kontakt til dem igennem din konto. Når du først har en konto, så vil det også være nemmere  at ansøge om et nyt lån.

En af de positive ting ved Bonuslån er at der aldrig er skjulte omkostninger eller gebyrer forbundet med at tegne et bonuslån – der er gennemsigtighed fra start til slut. Når din låneaftale er godkendt og verificeret med NemID, så vil pengene blive overført til din privatkonto (NemKonto) indenfor 24 timer.

Hvor meget kan du låne?

Bonuslån låne fra 100 kr. til 10.000 kr.

Hos Bonuslån kan du låne fra 100 kr. til 10.000 kr. Du kan derfor nemt låne hvis du lige står og mangler lidt ekstra til uforudsete udgifter.

Låne penge i weekenden og på helligdage

En af de mange fordele ved at lån penge hos Bonuslån er at du hurtigt kan låne penge – også selvom behovet skulle melde sig i weekenden eller på en helligdag, hvor de traditionelle bankerne har lukket.

Bonuslån Trustpilot  

Allan Larsen

Vores anmeldelse af Bonuslån.

”God service og især god chatfunktion”

Henrik Brandt

Henrik giver Bonuslån 5 stjerner på Trustpilot.

”Ok at optage lån hos dem alligevel”  

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Jeg har lige tilbagebetalt mit lån – Hvornår kan jeg låne igen?

Straks. Hos Bonuslån er der ingen karantænetid. Du kan derfor optage et nyt lån så snart det gamle er registreret som betalt.

Kan jeg forlænge mit lån?

Du kan i øjeblikket ikke forlænge dine lån hos Bonuslån.

Hvor meget kan jeg låne?

Du kan låne op til 10.000 kr. uanset om du er ny kunde eller tidligere har lånet penge hos Bonuslån.

Hvilke krav er der for at låne penge?

Kan jeg låne i weekender og på helligdage?

Ja, vi har altid åbent i weekenden og udbetaler pengene straks i åbningstiden. Vi udbetaler også lån på helligdage, selvom vores kundeservice er lukket.

For at låne penge hos Bonuslån, skal du opfylde følgende betingelser:

  • Du skal mindste være 20 år gammel.
  • Du må ikke stå registreret i RKI eller Debitor Registret.
  • Du skal være dansk statsborger.
  • Du skal have en dansk folkeregisteradresse,
  • Du har ikke navne- eller adressebeskyttelse.
  • Du skal have et NemID.
  • Du har en aktiv e-mail adresse og et dansk telefonnummer.
  • Du har en dansk bankkonto.

Anmeldelse fra OffentligeYdelser 5/5

Der er flere gode grunde til at ansøge om et lån hos Bonuslån. Der er aldrig nogen skjulte omkostninger eller gebyrer forbundet med at tegne et lån hos dem. Ansøgningsprocessen er nem og gennemsigtig fra start til slut. Når din låneaftale er godkendt og verificeret med NemID, vil du modtage pengene seneste 24 timer – pengene bliver overført til din NemKonto. Det virker til at deres kunder er tilfredse, hvis man ser på Trustpilot, så har de gode ratings. De udbetaler i weekender og helligedage. Alt i alt et nemt lån hvis man står og mangler penge nu og her.

Lån helt op til 10.000 kr. hos Bonuslån.

Bonuslåns åbningstider

Hvornår Tidspunkt
Mandag – fredag 9:00 – 19:00
Weekend 9:00 – 16:00

Kontaktoplysninger

Bonuslån ApS
Vestergade 18E
1456 København K
CVR: 39595044