Nedenfor kan du læse vores anmeldelse af DER Privat Finans

Hos dem kan du få forbrugslån fra 10.000 kr. til 100.000 kr. DER Privat Finans er en dansk virksomhed, der siden 1970 har tilbudt forbrugerne forskellige lånemuligheder: Privatlån, Tryglån, Pauselån & Lånebevis.

 

PrivatLån Plus

Med PrivatLån Plus får du et lån, der indretter sig efter dig og dine behov. Det vil sige at selvom du aftaler en fast lav ydelse fra starten, så bestemmer du i sidste ende selv farten: Du kan altid vælge at sætte dine afdrag op i en periode – og du har altid muligheden får at indfri dit lån uden at det koster dig noget ekstra.

Lån til hvad du vil

  • Lån op til 100.000 kr. til en fast lav rente
  • Du skal ikke stille sikkerhed for lånet
  • Høj kundetilfredshed
  • Få svar med det samme

TrygLån

Mange går og drømmer om at lave lidt ved boligen, få en ny bil eller udleve en gammel drøm. Nu har du muligheden for at låne pengene og stadig sove godt om natten. For hvad hvis du mister dit job? Et TrygLån giver dig op til 50.000 kroner, du kan bruge som du vil. Og samtidig får du en forsikring, der dækker dine afdrag, hvis du mister jobbet og står uden arbejde.

PauseLån

Hvem kender ikke de måneder hvor man ønsker lidt ekstra luft i økonomien. Med et pauselån har du mulighed for at få en betalingsfri måned. Lånet har en fast lav ydelse. Du kan naturligvis også indfri lånet, når du ønsker det uden ekstra betaling. Du har mulighed for at lave to betalingsfri måneder i lånets løbetid, dog kun 1 gang pr. år.
Lån op til 100.000 kr. til DER Privat Finans

 

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

 Er der risiko forbundet med at låne penge hos DER Privat Finans?

Svaret er nej. DER Privat Finans udbyder kontantlån under ansvarlige forhold. Og når de har vurderet din ansøgning, overvejer de grundigt, om det er forsvarligt at låne dig penge med fokus på, at lånet ikke bringer dig i en ustabil økonomisk situation.

Hvor meget kan jeg låne?

Du kan låne mellem 10.000 kr. og 100.000 kr.

Hvad bliver min rente?

DER Privat Finans foretager en individuel kreditvurdering baseret på din ansøgning. Her fastlægger vi din rente og dit lånebeløb.

Skal jeg stille sikkerhed for lånet?

Nej. De stiller ikke krav om sikkerhed for lånet.

Hvordan ansøger jeg?

Du klikker på ”Ansøg nu” og derefter udfylder du låneformularen, herefter foretager DER Privat Finans en kreditvurdering. Du kan forvente et svar inden for 1 time i deres åbningstid (fra kl. 8 til 22 alle ugens dage).

Hvordan bliver lånet udbetalt?

Når du har skrevet under på låneaftalen med NemID, og du er blevet godkendt, overfører de pengene direkte til din konto – samme dag eller senest dagen efter

Hvordan underskriver jeg med NemID?

DER Privat Finans sender dig en e-mail med et link til den elektroniske underskrift. Herefter logger du ind med dit NemID og får adgang til låneaftalen. Nu kan du godkende den. Når du har godkendt den, får de den underskrevne aftale retur, og de kan udbetale dine penge.

Hvor lang tid går der, før jeg har pengene på min konto?

Du får pengene på din konto den dag, du godkender lånet – eller senest dagen efter.

Hvornår får jeg svar på min ansøgning?

Inden for 1 time i vores åbningstid (fra kl. 8 til 22 alle ugens dage).

Hvordan får jeg svar på min ansøgning?

Du får svar via e-mail eller pr. telefon.

 

DER Privat Finans Trustpilot

Niels

Niels giver DER Privat Finans 5 stjerner på Trustpilot.

Nemt og hurtigt. God kundeservice der kan svare på alle spørgsmål. Rigtig fin behandling og hurtig udbetaling.”

Bente

Vores analyse af DER Privat Finans viser gode ratings.

Det gik let og smertefrit

Anmeldelse fra OffentligeYdelser 5/5

DER’s hjemmeside er nem og overskuelig. Du kan låne alt fra 10.000 kr. Til 100.000 kr. Og det er altså helt op til dig, hvordan du vælger at bruge pengene. Dine løbetid er selvfølgelig også helt op til dig. De har gode anmeldelser på Trustpilot. De tilbyder mange gode lånemuligheder. De er veletableret på lånemarkedet. Alt i alt kan vi kun anbefale DER Privat Finans til alle der ønsker et billigt og fleksibelt lån.

Det er nemt at låne hos DER Privat Finans.

Åbningstider hos DER Privat Finans

Mandag – Søndag kl. 8:00 til 22:00

Eller du kan sende dem en mail på der@der.dk

 

DER Privat Finans’ adresse

D|E|R Privat Finans

Østre Stationsvej 1-5

5000 Odense C

CVR: 19162494