Nedenfor kan du læse vores anmeldelse af Føniks Privatlån

Føniks Privatlån tilbyder lån fra 10.000 kr. til 100.000 kr. til en lav rente. Føniks Finans er drevet på en meget professionel måde og du kan derfor føle dig tryg og sikker når du låner penge hos dem. 

 

Billigt lån: samme lave rente

Der er mange gode grund til at låne hos Føniks Privatlån, men er får du ikke ”bare” et lån. De tilbyder samme lave rente – for alle. Det betyder derfor at hvis du har en dårlig kreditvurdering, så vil det ikke påvirke renten på dit lån. Du vil derfor få et billigere lån hos dem hvis du har en dårlig kreditscore.

Ingen skjulte gebyrer

Føniks ønsker gennemsigtighed. Derfor behøver du ikke at være bange for ubehagelige overraskelser eller ekstra omkostninger, det hele er klart fra start.

Hurtig betjening

Haster det med at få pengene udbetalt? Hos dem gør de alt for, at du hurtigt har pengene på din konto. Det vil sige at når du først har godkendt dit lån, så vil du have pengene på din konto hurtigt derefter. De kræver ingen sikkerhed for lånet.

Husk, at det selvfølgelig er 100% uforpligtende at ansøge om et Føniks Privatlån. Hvilket betyder at du kan ansøge flere lån hos andre låneudbydere og så vælge det bedste og billigste lån.

Føniks lån

 

Føniks Privatlån Trustpilot

Jeppe Rune

Vores anmeldelse af Føniks Privatlån viser gode ratings på Trustpilot.

”Servicen er altid i top. Nemt og forståelig gennemgang af betingelser.”

Niels Ullmann

Niels anmeldelse af Føniks Privatlån på Trustpilot viser fem stjerner.

Nemt og hurtigt. God kundeservice der kan svare på alle spørgsmål. Rigtig fin behandling og hurtig udbetaling.”

Anmeldelse af Føniks Privatlån lavet af OffentligeYdelser.dk 5/5

Føniks Privatlån er et godt valg, hvis du ønsker et lån mellem 10.000 kr. til 100.000 kr. Det er hurtigt og nemt at låne penge. Du vil hurtigt have pengene på din konto. De har rigtig mange gode anmeldelser på Trustpilot, hvilket gør at vi lige giver dem den sidste stjerne.

Føniks lån

 

Åbningstider hos Føniks Privatlån

Mandag – Søndag kl. 8:00 – 22:00

 Adresse

Østre Stationsvej 1-5

5000 Odense C

Danmark

CVR: 19162494