Nedenfor kan du læse vores anmeldelse af Fokuslån

De tilbyder låne fra 10.000 kr. til 150.000 kr. Fokuslån giver ydermere mulighed for at vælge en rente- og afdragsfri periode på op til 90 dage. Du kan til enhver tid betale lånet ud, når det passer dig.

 

Fokuslån

Hos Fokuslån har de et motto der hedder ”Lån som det passer dig”. De stiller ikke spørgsmål til hvad du vil bruge pengene på og så har de en stor fleksibilitet, som gør at lånet kan tilpasses dine behov. Du kan blandt andet altid udbetale dit lån uden gebyrer, hvilket betyder at du ikke er bundet af en fast lånetid.

Penge giver frihed

Fokuslån giver dig frihed. Med et lån får du flere penge mellem hænderne, hvilket giver dig en økonomisk frihed. Du behøver ikke at gå og spare, men derimod får du muligheden for at rejse derhen hvor du altid har drømt om med familien. Eller står du og mangler lidt ekstra til boligen eller til beboerindskud. Med et lån fra Fokuslån får du råd til de ting i livet som betyder noget for dig og din familie.

Lån penge på 24 timer

Låneprocessen en så enkel at du allerede efter 24 timer vil have pengene på din konto. Du kan faktisk lave en uforpligtende ansøgning nu og få svar inden 1 time.

Fokuslån låne op til 150.000 kr

Fokuslåns låneberegner

Med fokuslån’s låneberegner, kan du nemt danne dig et overblik over hvor meget du kan låne, og hvad din løbetid skal være på. Du har derfor selv mulighed for at vælge hvad dine rente bliver. Men hvad er løbetid? Løbetid er den tidsperiode, du vælger at betale pengene, dit lån, tilbage over. Ofte kan du selv vælge din løbetid, og det kan du selvfølgelig også hos fokuslån.

Hos fokuslån svinger løbetiden fra 12 måneder til 120 måneder, hvilket gør at løbetiden for et lån hos Fokuslån passer godt med størrelse af de lån som Fokuslån tilbyder deres kunder. Hvis du gerne vil låne et beløb på 50.000 kr., så vil en lidt længere løbetid være det passende valg for mange. Hvis du f.eks. vælger at låne 50.000 kr. med en en løbetid på 72 mdr., så vil din månedlige ydelse ligge på et sted mellem 987kr. og 1.403 kr. Dette er en lav udgift at have pr. md., for et lån på 50.000 kr. 

Fordele med et Fokuslån

Der er mange fordele ved at låne penge hos Fokuslån.

 • Du kan låne lige når du vil. Det eneste du skal bruge er dit NemID.
 • Lånebeløb på helt op til 150.000 kr.
 • Fast lav rente, der starter fra 9,90%
 • Mulighed for at vælge en rente- og afdragsfri periode (unik fordel)
 • Betal lånet ud, når det passer dig, uden det koster ekstra
 • Få svar på din ansøgning indenfor 1 time i deres åbningstid (alle ugens dage fra 8-22)
 • Udbetaling senest dagen efter, din ansøgning er blevet godkendt.
 • Det er især den rente- og afdragsfrie periode, der adskiller Fokuslån fra andre låneudbydere på lånemarkedet. Afdragsfri dage, betyder som sagt, at du kan vente med at betale dit lån tilbage. Det betyder hvis du optager et lån i august, så kan du vente med at betale tilbage til september eller november.

Sådan ansøger du hos Fokuslån

Ønsker du at låne hos Fokuslån, skal du blot klikke på ”Ansøg nu”. På deres hjemmeside skal du bare vælge lånebeløb og løbetid. Herefter bliver du ledt ind til den reelle ansøgning.

 

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Hvor lang tid går der, før jeg har pengene på min konto?

Pengene bliver sat ind på din konto samme dag som lånet bliver godkendt, eller senest dagen efter.

Hvor meget kan jeg låne?

Du kan låne mellem 10.000 kr. og 150.000 kr.

Hvem kan låne hos Fokuslån?

Sammenlignet med banken er det langt nemmere at få et lån bevilget hos Fokuslån. Du skal bare overholde nedenstående:

 • Du skal være fyldt 20 år
 • Du skal være bosat i Danmark
 • Du skal have et dansk telefonnummer og NemID
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret
 • Når du har udfyldt og indsendt din låneansøgning med dit NemID, vil der automatisk blive foretaget en kreditvurdering af dig via Skat. Ud fra din ansøgning og kreditvurderingen vil Fokuslån bedømme, om de kan bevilge dig et lån eller ej.

Skal jeg stille sikkerhed for lånet?

Nej, det skal du ikke. Fokuslån kræver ikke sikkerhed for at kunne låne penge, og de blander sig ikke i hvad du bruger pengene på.

Hvordan søger jeg et lån hos Fokuslån?

Du skal bare udfylde formularen på siden, så foretager de en kreditvurdering og kontakter dig.

Hvordan får jeg udbetalt lånet?

Når de har godkendt din ansøgning, overfører de pengene til din konto. Det sker samme dag eller senest dagen efter lånet er godkendt.

Er det risikabelt for mig at låne penge via Fokuslån?

Nej. De tilbyder forbrugslån under ansvarlige forhold. Derfor lægger de også stor vægt på at sikre, at du ikke ender i en økonomisk ustabil situation ved at tage et lån, når de behandler din ansøgning.

 

Anmeldelse af Fokuslån lavet af OffentligeYdelser 5/5

Fokuslån har mange glade og tilfredse kunder og du kan roligt søge om et forbrugslån hos dem. De har stor fokus på kundetilfredshed, og med alle deres fordele, at det svært ikke at vælge fokuslån. De har fordelagtige renter, afdragsfrie perioder, og hurtig udbetaling.
Fokuslån anmeldelse

Fokuslåns åbningstider

Har du spørgsmål vedrørende Fokuslån kan du ringe direkte til deres call-center:

Mandag – Søndag kl. 8:00 – 22:00

Fokuslåns Adresse

AddressØstre Stationsvej, 5000 Odense

Fokuslåns Telefonnummer