Nedenfor kan du læse vores anmeldelse af Garanterede Lån

Der er ikke mange der får lov at låne i banken, hvis de er registeret i RKI. Garanterede Lån ønsker ikke at dette skal være et problem, så de tilbyder billige lån trods RKI.

 

Du kan derfor sagtens få opfyldt dine økonomiske drømme. Det er nemt at låne penge og de har en god rating på Trustpilot. Du kan låne op mellem 8.000 kr. til 70.000 kr. hos Garanterede Lån ved hjælp af en kautionist.

Lån op til 70.000 kr. trods RKI hos Garanterede Lån

Hos dem kan du låne fra 8.000 kr. til 70.000 kr. trods RKI. Deres låner ser lidt anderledes ud en man andre låneudbydere. Hos Garanterede Lån kan du nemlig få en kautionist til at hjælpe dig med at tage et lån. En kautionist, kan være et familiemedlem, en ven eller en kollega. Det skal i bund og grund bare være en person som ikke er registreret i RKI eller Debitor Registret og så skal personen være mellem 18-75 år.

En ansøgningsproces hos Garanterede Lån

  1. Lav en hurtig og simpel ansøgning på deres hjemmeside. Du skal blot fortælle dem, hvor meget du vil låne, så beder de om grundlæggende oplysninger.
  2. Hvis de kan låne dig penge, så vil de bede din kautionist om at svare på et par spørgsmål, samt bekræfte deres identitet så de ved, hvem kautionisten er, samt bede kautionisten om at underskrive kontrakten – alt foregår online for at holde det simpelt.
  3. Hvis alt er som det skal være så får du besked, og de vil derefter udbetale dit lån så hurtigt som muligt.

Lån alligevel RKI

Det ville være dejligt hvis bankerne og låneudbyderne kunne sætte sig ind i din situation, men sådan er det desværre ikke, hvis du er registeret i RKI. Garanterede Lån lån alligevel RKI.

Lån til dig der står i RKI. Det er nemt og hurtigt.

 

Anmeldelse af Garanterede Lån lavet af OffentligeYdelser 3/5

Garanterede lån har en nem hjemmeside og låneansøgning. Vi kan desværre ikke give dem den højeste rating, da deres hjemmeside er manglefuld i forhold til informationer. De har heller ikke en FAQ som de fleste andre låneudbydere. De har endnu ikke fået ratings på Trustpilot. Det er altid gratis at lave en låneansøgning, så man kan altid sende dem en ansøgning og derefter vurdere deres lånetilbud.
Garanterede Lån tilbyder lån trods RKI