Nedenfor kan du læse vores anmeldelse af Kassekreditten

Vores anmeldelse af KasseKreditten indeholder at hvad du har brug for at vide. Kassekreditten har du muligvis set på tv. De tilbyder kredit fra 3.000 kr. til 15.000 kr. Der er registreret hos Finanstilsynet som låneudbyder. Dette sikre dig at du er i trygge hænder, når du låner hos Kassekreditten.

 

 

Lån op til 15.000 kr. hos Kassekreditten

Hos Kassekreditten kan du låne op til 15.000 kr. som en form for kredit. Det er nemt – det hele kan gøres på få minutter via din computer, tablet eller telefon. Det eneste du skal gøre er at ansøge og derefter underskrive lånet med NemID. Pengene vil derefter står på din konto i løbet af 24 timer.

Lån med omtanke

Kassekredittens højeste kreditbeløb er 15.000 kr. Hvis du ikke bliver godkendt til dette, så skal du måske overveje at ansøge om et lidt mindre beløb, hvilket tit også vil passe bedre til din nuværende økonomi.

Hos Kassekreditten er sikkerheden høj

Det er vigtigt at sikkerheden er i top, så ingen kan optage lån i dit navn. Kassekreditten foretager en såkaldt validering, der er matcher dit CPR-nummer med dit Nem-ID. Alle dine personlige oplysninger opbevares krypteret, så de ikke kan misbruges af andre.

lån op til 15000 kr. hos KasseKreditten

Fleksibel tilbagebetaling

Kassekreditten tilbyder som udgangspunkt kreditten i 12 måneder. Du har altid muligheden for at tilbagebetale din kredit, hvis du har mulighed for det – uden ekstra omkostninger. Det eneste krav de stiller i henhold til lånet er, at du betaler din månedlige rentebetaling. Men her vil en nedringning af din kredit betyde at din månedlige rentebetaling også vil blive lavere.

Hurtigt overblik over din kredit

Lån penge på Kassekreditten og du sikre dig dermed et økonomisk frirum. Du kan altid se din status i forhold til din kredit på hjemmeside – du skal bare logge ind.

 

KasseKreditten Trustpilot

Thomas Rasmussen

Kassekreditten får gode ratings på Trustpilot.

Ok, hvis du virkelig har brug for det lån. 

Lennart

Fem stjerner på Trustpilot.

”Så godt – Bedste oplevelse” 

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår modtager jeg pengene?

Hos KasseKreditten laver de en straksoverførsel – det betyder:

  • Du får pengene på kontoen inden for få minutter, efter du har underskrevet din låneaftale.
  • Du har pengene indenfor 24 timer, alle ugens 7 dage også weekender og på helligdage.

Hvor stor kredit kan jeg få?

Hos KasseKreditten laver de en individuel kreditvurdering. Det betyder, at de på baggrund af dine skatteoplysninger, kan lave en kreditvurdering. Det er denne kreditvurdering der er afgørende for hvor meget du kan låne.

Skal jeg stille sikkerhed for lånet?

Hos de, skal du ikke stille sikkerhed for dit lån. Det betyder, at du ikke behøver eje en bolig, båd, bil eller liggende for at låne penge hos dem.

Hvornår får jeg svar på min låneansøgning?

Låneprocessen er hurtig hos KasseKreditten da de foretager en automatisk kreditvurdering af dig. Så snart du har trykket ”ansøg” så får du svar på din ansøgning, så det kan ikke gøres meget hurtigere.

Hvor lang tid kan man låne hos Kassekreditten?

Du kan låne lige så længe du vil! Låneperioden starter fra én dag, uge, måned eller år – du betaler kun for den tid du låner pengene. Vi anbefaler, at du låner så kort en periode som muligt.

 

Anmeldelse af Kassekreditten lavet af OffentligeYdelser.dk 5/5

Lån penge hos Kassekreditten, hvis du ønsker lidt ekstra råderum i hverdagen. Der er mange gode grunde til at vælge dem. En af de mange fordele er at du kun betaler renter af det beløb, du bruger.

Derudover så er løbetiden for lånet ubegrænset hos dem. Det vil sige at du ikke skal afdrage på lånet løbelån op til 15000 kr. hos KasseKredittennde som man ser ved mange andre låneudbydere på kreditmarkedet/lånemarkedet. Hos Kassekreditten betaler du derimod en månedlig rente på 12,5 % af det samlede lånebeløb. Det er en yderst lav rente, som er svær at finde andre steder!

De vil gøre det nemt og hurtigt for dig at låne. Du kan derfor ansøge direkte fra din mobil og din låneansøgning bliver behandlet inden for 5 sekunder, og pengene udbetalt via en straks overførelse.

Åbningstider hos Kassekreditten

Man-Fredag 09.00 – 17.00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket