Nedenfor kan du læse vores anmeldelse af Kronelån

 

Hvem er Kronelån?

Kronelån er en online låneudbyder, der tilbyder lån mellem 100 kr. til 15.000 kr. Du kan låne pengene så længe du ønsker. De er kendt for deres hurtige låneproces og udbetaling. De er derfor en oplagt låneudbyder, hvis du står akut og mangler en penge.

De har hovedkontor i København K. Kronelån er ejet af Capitolia-koncernen. De har et stort fokus på kundetilfredshed, hvilket ses tydeligt i deres hurtige proces og service. De har derfor også en høj kundetilfredshed.

Lån hos Kronelån?

Hos Kronelån har du muligheden for at optage en kredit mellem 100 kr. og 15.000 kr. til lige det, som du går og drømmer om. Du skal ikke stille sikkerhed for lånet. Hvis du derfor står og mangler penge til en pludselig ekstra regning eller en ny mobil eller rejse, så vil Kronelån være en mulig god løsning. Et lån hos dem er altså ikke et kviklån, men i stedet det, der kaldes kredit.

Hos Kronelån kan du lån op til 15000 kr.

 

Ny kunde hos Kronelån

Som tidligere nævnt så kan du ansøge om en kredit mellem 100 kr. og 15.000 kr. Hvis du er førstegangslåner hos Kronelån, er det god kun muligt for dig at låne op til 8.000 kr. Reglen er til gavn for både dig og for at beskytte dem. Du vil derfor som uerfarne lånere have en mulighed for at prøve, hvordan Kronlåns lånesystem fungerer. Når du derefter har lånt 8.000 kr., kan du efterfølgende ansøg om et lån på op til 15.000 kr.

Fordele ved Kronelån

Du får en gennemskuelig kredit

Kronelån tilbyder en online kredit, uden skjulte renter og gebyrer, som du kender fra mange andre forbrugslån og minilån. Hos dem betaler du kun en fast månedlig rente.

Du får pengene på kontoen samme dag

Kronelån udbetaler via straksoverførsler, hvilket vil sige at du har pengene på din konto med det samme de har lavet en udbetaling fra deres konto. Dette kan de gøre efter at du har underskrevet låneaftalen.

De laver en automatisk indberetning til SKAT

Kronelån indberetter automatisk dine renter på dit lån, så du sparer penge i skat. De fleste kunder hos dem opleve at få ⅓ af deres renter tilbage, hvilket gør dit lån billigere.

 

Kronelån Trustpilot

Martin

Vores anmeldelse af Kronelån viser gode anmeldelser på Trustpilot.

”Super nemt, du har pengene inden for 30 min.”

Gerda

Gerda giver KroneLån 5 stjerner på Trustpilot.

”Super god service”

 

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Hvem kan låne penge hos Kronelån?

  • Du er mindst 19 år gammel.
  • Du er dansk statsborger med CPR-nummer.
  • Du har folkeregisteradresse i Danmark.
  • Du skal have et gyldigt NemID.
  • Du er ikke registeret i RKI (Experian), Debitorregisteret, Kreditregisteret eller andre skyldnerregistre.
  • Du har en aktiv e-mailadresse.
  • Du har et dansk telefonnummer.
  • Du har en bankkonto registreret i eget navn i et dansk pengeinstitut.
  • Du vurderes kreditværdig.

Hvor meget kan jeg låne?

Som ny kunde kan du låne op til 8.000 kr. og som eksisterende kunde kan man låne op til 15.000 kr.

Hvornår får jeg svar på min ansøgning?

Du får svar på din ansøgning indenfor få minutter.

Hvornår har du pengene på din konto?

De laver en udbetaling via straksoverførsel 24/7, så du vil modtage pengene inden for en time, selv på weekender og aftener.

Hvor længe kan jeg have min kredit?

Din kredit løber indtil den er tilbagebetalt – så længe du ønsker.

 

OffentligeYdelser.dk’s anmeldelse af Kronelån 5/5

Mange baserer deres valg af låneudbyder på anmeldernes hos Trustpilot. Hvis man undersøger anmeldelserne af Kronelån hos Trustpilot, så finder man også langt største delen værende gode anmeldelser. De er her bedømt til fire ud af fem stjerner, hvilket er en meget god rating.

Lån hos Kronelån alle dage.

Hos OffentligeYdelser.dk finder vi flere fordele ved at låne penge hos Kronelån. For det første kan du som ny kunde låne 8.000 kr. hurtigt og nemt. For noget andet udbetaler de pengene med det samme, så du

allerede har pengene på din konto indenfor få minutter. Desuden bestemmer du selv, hvornår du betaler pengene tilbage – du skal blot betale den månedlige rente hver måned. Endnu en fordel er at Kronelån automatisk indberetning dit lån til SKAT, hvilket sparer dig for tid. De har helle ingen skjulte gebyr og omkostninger – de har en fast månedlig rente. Vi finder deres hjemmeside meget brugervenlig.

Åbningstider hos Kronelån

Alle dage Kl. 8.00-18.00

Kl 8.00-18.00 alle hverdage

 

Adresse

Østergade 13

1100 København K

Danmark