Nedenfor kan du læse vores anmeldelse af Kvikto

 

 

Hurtigt lån hos Kvikto

Du nemt og hurtigt låne penge hos Kvikto. De tilbyder dig en løbende kredit mellem 3.000 kr. til 15.000 kr. Du kan dermed hurtigt få en større fleksibilitet i din privatøkonomi. 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Deres løbende kredit giver dig et større rådighedsbeløb, og du bestemmer selv hvad pengene skal bruges til.

Løbende kredit

Hos Kvikto tilbyder de dig en løbende kredit mellem 3.000 kr. og 15.000 kr. Med en løbende kredit kan du hurtigt komme videre med de ting der betyder noget for dig.

Hos Kvikto hjælper de dig med at finde den rigtige kredit til dig, på en ansvarlig og troværdig måde; dette sker ved at de laver en individuel kreditvurdering. På den måde sørger de for at du ikke låner mere end du kan betale tilbage.

Hvem kan låne hos Kvikto?

For at få bevilget en kredit hos Kvikto:

  • Skal du være fyldt 21 år,
  • Du må ikke stå registreret i Debitor Registeret eller RKI.
  • Du skal have et CPR-nummer og folkeregisteradresse
  • Du skal have en aktiv e-mail adresse samt et dansk telefonnummer
  • Du skal have en dansk NemKonto

Når du ansøger om en kredit, så skal du give adgang til din e-SKAT, og samtidigt have dit NemID ved hånden. Du bruger dit NemID til at give adgang til e-SKAT og til at skrive under på aftalen.

Fleksibilitet lån

En løbende kredit kan være et rigtig god ide, hvis du får en uforudset udgift. Du vil derfor bare kunne trække mere af kreditten. Du kan altid indfri lånet før tid uden at det koster ekstra.

Du betaler kun renter af din nuværende kredit, hvilket er dét der gør Kvitktos kreditter så fleksible og brugervenlige.

Hvad koster det at låne hos Kvikto?

Deres priser ligger i den laveste ende af det Danske marked. Du betaler en fast rente af din kredit på 12,5%, samt et oprettelsesgebyr. De indberetter dine renter til SKAT, hvilket gør at du får et fradrag på ca. 1/3 af beløbet.

 

Kvikto Trustpilot

Anne-Lise

Vores anmeldelse af Kvikto viser at Anne-Lise er glade for Kvikto.

”Nemt og hurtigt”

Christina Winther

Deres kunders anmeldelser af Kvikto er gode.

”Det gik som det skulle det tog ikke lang tid så var det på plads dejligt at der er nogen der vil hjælpe andre” 

 

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

 Hvornår modtager jeg pengene?

Når du har godkendt dit lån, så går der få minutter før du har pengene på din bankkonto. Deres kreditter udbetales også i weekender og på helligdage.Kvikto Trustpilot

Hvor stor kredit kan jeg få?

Hos Kvikto.dk vurderer de alle kunder individuelt. Det betyder, at de på baggrund af dine lønoplysninger og årsopgørelse (via SKAT), sammen med dine månedlige udgifter og relevante kreditscorekriterier giver dig et kreditbeløb. Dette kan både være mindre eller større end det du har ansøgt.

Skal jeg stille sikkerhed for lånet?

Kvikto.dk tilbyder kreditter uden sikkerhed.

Hvornår får jeg svar på min låneansøgning?

Kvikto.dk foretager en automatisk kreditvurdering hvilket betyder at så snart du har trykket på ”Ansøg” får du svar inden for 10 sekunder.

Hvad koster det at låne hos Kvikto.dk?

Du betaler kun for den kredit du bruger. Kvikto.dk har en månedlig rente på 12,5%.

  • + 495 kr. i oprettelse (første gang).

Hvor gammel skal jeg være for at låne?

Du skal være fyldt 21 år.

Hvad er ÅOP?

De årlige omkostninger i procent (ÅOP). Dette er de samlede omkostninger udtrykt i procent pr. år af det samlede kreditbeløb. Det er en god ide at se på ÅOP når du sammenligner forskellige tilbud.

 

Anmeldelse af Kvikto lavet af OffentligeYdelser.dk 5/5

Vi kan kun anbefale Kvikto. Vores anmeldelse viser en utrolig gennemskuelig kredit. Du ved hvad det koster fra start. Renten er ok. De sidder altid klar til at hjælpe, hvis du skulle have spørgsmål. De har en rigtig god omtale på Trustpilot.

 

Åbningstider hos Kvikto

Hverdage Kl. 9-17

Adresse

Kristianiagade 1, 2100 København Ø