Nedenfor kan du læse vores anmeldelse af lånio

 

 

Nedenfor kan du læse vores anmeldelse af Lånio

Lånio er en dansk låneudbyder som tilbyder lån fra 10.000 kr. til 300.000 kr. Hos Lånio får du lånetilbud fra flere banker som f.eks. SparXpres, Resurs Bank, Express Bank og Basisbank, hvilket er store banker og dermed kan du trygt låne penge igennem Lånio.

Få tre uforpligtende lån hos Lånio

Hos Lånio foregår det sådan at sender én låneansøgning afsted via deres hjemmeside. Du vil kort tid derefter modtage en mail med tre attraktive lånetilbud fra forskellige banker. De tre tilbud du modtager, er skræddersyet ud fra de kriterier du har valgt i ansøgningsprocessen.

Så snart du har modtaget de tre lånetilbud, kan du nemt og bekvemt udvælge det lån som tilbyder de bedste vilkår for dig og dine behov. Det er helt uforpligtende, så hvis ingen af dem er interessante, så kan du kvit og frit takke nej.

Du spare derfor tid og penge ved at få låneudbyderne til at konkurrer om dig.

Lån til en lav rente

Hos Lånio kan du få en lav rente (3,49%), hvilket ikke ligger langt fra et almindeligt banklån.

Optag et lån uden sikkerhed

Fordelen ved at låne penge hos online låneudbydere er, at du ikke skal stille sikkerhed for et evt. lån. Du skal derfor ikke være bange for at miste hus og bil når du optager et lån.

Når du låner penge i en almindelig bank, vil de i langt de fleste tilfælde kræve at du stiller sikkerhed for lånet. Dette betyder at du kan blive nødt til at pantsætter din bil, bolig eller andre værdigenstande. Det sker ikke hvis du optager et billigt lån igennem Lånio.

Hurtig og nem ansøgningsproces

Låner du penge hos Lånio får du hurtig svar på ansøgningen, og du får hurtig udbetaling af pengene. Det er 100% gratis at bruge deres service, så du bestemmer altså selv om du vil takke ja til et af lånetilbuddene. Du binder dig først til et lån, når du underskriver en låneaftale med dit NemID.
Sammenlign lån fra flere banker hos Lånio.

Undgå skjulte udgifter

Der er flere fordele ved at sammenligne lånetilbud med hinanden. Først og fremmest så er det individuelle tilbud låneudbyderne laver, hvilket gør at du kan få et billigere lån ved at få flere lånetilbud. Derudover forsøger nogle låneudbydere at lokke låntagere til at optage et lån, ved at tilbyde lån som ved første øjekast ser billige og attraktive ud.

Dette er desværre bare ikke altid tilfældet. Det er nemlig ikke kun renten som afgør, hvor meget dit lån i sidste ende kommer til at koste. Mange online lån heriblandt lån fra Lånio er forbundet med en række ekstra udgifter, som hos nogle fremgår mere tydeligt end hos andre. Det vil derfor altid være en god ide at læse alle lånevilkårene igennem, og derefter vælge det billigste lån.

Krav til at ansøge om et lån hos Lånio

Inden du kan få lov til at optage et lån hos Lånio, skal du opfylde nogle få krav.

  • Du skal være fyldt minimum 18 år.
  • Du skal bo på en dansk folkeregisteradresse og have et CPR-nummer.
  • Derudover må du ikke være registreret i RKI eller i Debitor Registret.
  • Du skal have et NemID, og have en bankkonto i en dansk bank.
  • Du skal have et dansk telefonnummer og en aktiv mailadresse.

Lånio Trustpilot

Janne

Vores anmeldelse viser gode anmeldelser af Lånio.

”Very good service!!”

Steen

Steen valgte at give Lånio 4 stjerner på Trustpilot.

”Nem og god service”

 

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Hvordan får man et lån hos Lånio?

Lånios koncept gør det nemmere, hurtigere og mere overskueligt at låne penge online. Du skal bare udfylder én låneansøgning, hvorefter flere banker konkurrer om at give dig det bedste og billigste lån.

Det eneste du skal gøre er at:

  1. Udfyld deres enkle låneansøgning – det tager kun 2 minutter
  2. Du modtager bankernes lånetilbud på din mail – ingen telefonisk kontakt til bankerne.
  3. Du vælger det billigste lån.
  4. Pengene udbetales.

Hvilken rente får jeg?

Lånio fastsætter ikke renterne, men de viser dig bankernes minimum- og maksimumrente. Det er udelukkende bankerne, der afgør hvilken rente, du får på dit lån. Hver bank behandler din låneansøgning individuelt og udarbejder et skræddersyet tilbud til dig ud fra de oplysninger, du indtaster i Lånios låneformular. Husk, at et lån ikke udelukkende består af renter, men også af andre gebyrer. Det er derfor vigtigt at se på ÅOP.

Hvad er ÅOP?

ÅOP står for lånets samlede årlige omkostninger i procent. Det betyder, at lånets ÅOP ikke kun inkluderer renter, men også andre gebyrer som etableringsgebyrer og administrationsomkostninger. Når du skal vurdere de lånetilbud, som Lånio indsamler til dig, bør du altid se på ÅOP’en.

Hvornår kan penge være på min konto?

Det er ikke Lånio som står for udbetalingen af pengene. Det gør Lånios banksamarbejdspartnere. Udbetalingen af pengene varierer fra bank til bank men typisk står pengene på din konto indenfor 1-5 bankdage. Når du modtager lånetilbuddene fra bankerne, så kan du også se deres udbetalingstid.

Hvordan får jeg udbetalt mit lån?

Dit lån vil blive udbetalt på din egen konto.

Kan jeg låne selvom min økonomi er dårlig?

Bankerne udarbejder individuelle lånetilbud ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Herefter vurderer bankerne, om de kan tilbyde dig et lån. Da du modtager flere lånetilbud, øger du dine chancer, for at få et lån.

Kan jeg samle mine lån?

Ved at afkrydse boksen “Jeg ønsker at eksisterede lån/gæld” i deres låneformular, kan du fortælle bankerne, at dit lån skal bruges til indfri andre lån og dermed sænke dine samlede låneomkostninger.

Koster det mig noget at anvende Lånio?

Nej, det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge om online lån gennem Lånio.

 

OffentligeYdelser.dk’s anmeldelse af Lånio 4/5

Der er ikke mange anmeldelser af Lånio på Trustpilot, men som udgangspunkt så ser vi deres service som værende god. Det er altid godt at indhente flere lånetilbud da låneudbyderne ofte giver et individuelt lånetilbud og derefter kan du vælge det billigste lån.
Få det billigste lån hos Lånio.

 

Åbningstider hos Lånio

Mandag kl. 09:00-17:00
Tirsdag kl. 09:00-17:00
Onsdag kl. 09:00-17:00
Torsdag kl. 09:00-17:00
Fredag kl. 09:00-16:00

 Adresse

Høffdingsvej 34

2500 Valby

Danmark

kundeservice@laanio.dk