Nedenfor kan du læse vores anmeldelse af Leasy Minilån

LEASY A/S er en dansk virksomhed som blev grundlagt af Niels Thorborg i 1985. Siden deres opstart har LEASY hurtigt vokset sig meget store og de har i dag ca. 900 ansatte.

 

 

LEASY tilbyder mange forskellige lånetilbud til forbrugerne. Et af dem er et LEASY Minilån. Et LEASY Minilån er en god mulighed for dig, der er interesseret i at optage et mindre lån hurtigt.

Få opfyldt dine drømme med et Lån fra Leasy

Du kan derfor med et Leasy Minilån, få råd til det du går og drømmer om, lige nu og her. Du bestemmer selv hvad du bruger pengene på.

Beløb og løbetid

Fordelene er mange når du vælger et minilån fra Leasy. Du kan låne 5.000 kr. til 15.000 kr.

Hos Leasy Minilån, finder du en nem og overskuelig hjemmeside. De guider dig igennem hele låneprocessen og der er ikke noget at være bekymret for: de har en nem og overskuelig låneberegner, så du kan vælge det lånebeløb og den løbetid som passer til dit behov. Løbetiden er 12, 24 eller 36 måneder. Du har altid muligheden for at betale dit lån ud.

Leasy Minilån ønsker at du føler dig tryg, så hvis du af forskellige årsager fortryder dit lån. Det vil sige, dit Mini Lån, så har du 14 dages fuld returret, på alle deres produkter.

Betingelser for at låne hos LEASY Minilån

Inden du ansøger om lån, skal du være opmærksom på de få krav LEASY Minilån stiller til dig som låner. De kræver blandt andet at du er fyldt 20 år, og at du har en fast indtægt og at du kan dokumentere denne indtægt.

Desuden kræver de, ligesom alle andre udbydere, at du ikke må være registreret som dårlig betaler (registeret i RKI).

Hvis du opfylder disse krav, så er det muligt at blive godkendt hos LEASY Minilån. Din ansøgning bliver behandlet individuelt, og du får svar indenfor cirka en time.

LEASY Minilån på trods af RKI

Det er desværre ikke en muligt at lån hos LEASY, hvis du er registreret hos RKI. Men der findes derimod andre lånemuligheder, så du kan låne penge.

Sådan låner du nemt

For at få et LEASY Minilån skal du klikke ”Ansøg nu” så kommer du automatisk ind på deres hjemmeside. Når du er inde på siden, skal du først vælge det beløb du ønsker at låne og derefter den løbetid du ønsker for lånet. Du vil nu automatisk kunne se, hvor meget du ca. kommer til at afdrage på lånet hver måned. Hvis du er tilfreds så klikker du på ”Ansøg nu”. Du skal nu indtaste dine personlige oplysninger. Inden du trykker på “Næste” skal du acceptere deres lånebetingelser. På den efterfølgende side skal du bruge dit NemID.Når du logger ind med dit NemID bekræfter du din identitet. Efter du har logget ind, vil du modtage en kvittering. Kort tid efter vil du få at vide, om du er blevet godkendt til et lån eller ikke.

 

Leasy minilån lån op til 15.000 DKK

Leasy Minilån Trustpilot

Kristina

Our review of Leasy Minilån shows good ratings on Trustpilot.

”De har en rigtig god kundeservice :)”

Bettina

Bettina chose to give five stars to Leasy Mini Loan.

”Altid super høflig betjening og gode råd og vejledning”

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er det risikabelt for mig at låne penge via LEASY Minilån?

Nej. LEASY Minilån tilbyder kontantlån under ansvarlige forhold. Når de behandler din ansøgning, lægger de vægt på at sikre, at du ikke ender i en økonomisk ustabil situation – ved at tage et lån.

Hvor meget kan jeg låne?

Du kan låne mellem 5.000 kr. og 15.000 kr.

Hvad bliver min rente?

Efter din ansøgning foretager de en individuel kreditvurdering, hvor din rente og dit lånebeløb fastlægges. Renten på et Minilån ligger mellem 9,90 – 26,08%. Når de godkender din låneansøgning, får du en låneaftale. Af denne fremgår den præcise årlige og effektive rente.

Skal jeg stille sikkerhed for lånet hos LEASY Minilån?

Nej, det skal du ikke. De stiller ikke krav om sikkerhed for lånet.

Hvordan ansøger jeg om at få et LEASY Minilån?

Du skal bare udfylde formularen på deres hjemmeside, så foretager de derefter en kreditvurdering. Du får svar på din ansøgning inden for 1 time (i deres åbningstid).

Hvordan får jeg LEASY Minilån udbetalt?

Når de har godkendt din ansøgning, og du har skrevet under på låneaftalen med NemID, så overfører de pengene til din konto. Det sker samme dag eller senest dagen efter, lånet godkendes. Hvis du ikke ønsker at underskrive din lånekontrakt med digital signatur, fremsender de en fysisk kontrakt med posten, som du skal underskrive og returnere til dem i stedet.

Hvordan underskriver jeg med NemID?

Du modtager en e-mail med et link til den elektroniske signering. Her godkender du aftale. Efter din godkendelse får de den underskrevne aftale retur, udbetaler de pengene.

How long will it take before I have the money in my account?

You will receive the money in your account on the same working day as the loan is approved, or most recently the next working day.

When will I receive my application?

You will receive a response to your application within 1 hour of their opening hours.

How do I get a response to my application?

You will receive a reply to your application via email or by email. telephone.

Public Benefits.dk’s review of LEASY Minilån 5/5

At LEASY Minilaan you get a pleasant advice and quick response to your application. It has become a popular place for many to borrow money. We at Public Services also think it is one of the better places to borrow money. Hvis du gennemgår deres vurderinger såvel som omtale på Trustpilot, så er langt de fleste positive. However, we will always advise people to apply for the same loan in several places, thus getting the best deal. Apply e.g. top 3.
Lån Penge Leasy Minilån

Address

L’EASY Mortgage (3C RETAIL A / S)

Østre Stationsvej 1-5

5000 Odense C

Denmark