Nedenfor kan du læse vores anmeldelse af LendOn

 

LendOn hjælper hver måned tusindvis af mennesker med at få et billigt lån. De laver en individuel kreditvurdering og dermed et individuelt tilbud. Derfor giver det også rigtig god mening, hvis du søger det bedste og billigste lån, at ansøge flere steder – hvilket er fuldstændig gratis! Du finder alle de låneudbydere som vi anbefaler her på siden. Du kan hos LendOn ansøge om lån fra 500 kr. til 15.000 kr. og det tager bare 1 minut og du har derefter adgang til din kredit. Du bestemmer naturligvis helt selv hvor meget du vil låne fra kreditten og hvor længe.

Fordelene ved kassekreditten fra LendOn er derudover at du ikke behøver at foretage nye ansøgninger, når du skal låne flere penge. Du kan altid hæve på din kredit, når du vil.

Lån fra 500 kr. til 15.000 kr hos LendOn

LendOn tilbyder et minilån i form af en kredit fra 500 kr. til 15.000 kr., og du bestemmer selv, hvad du vil bruge pengene på og hvor meget du ønsker at bruge af den. Du betaler kun for de penge du vælger at bruge.

Fleksibel lånemulighed

Med en kredit fra LendOn har du mulighed for at afbetale, når det passer dig. Ønsker du små månedlige betalinger, kan du vælge bare at betale den månedlige rentebetaling. Ved at gøre dette så sikre du dig selv mod eventuelle rykkere. Hvis du en måned har lidt flere penge, så har du mulighed for a afbetale mere af din kredit, så du får det afviklet efter dit behov.

Ingen skjulte omkostninger hos LendOn

På lånemarkedet kan der forekomme en række gebyrer. LendOn har derimod valgt at fjerne alle disse gebyrer, så du kun betaler ét fast månedligt beløb og dermed får den bedste oplevelse.

Hurtig lån – LendonLendon Lån

Låneansøgningen tager kun 1 minut, og du får derved samme fordel, som du finder ved typiske SMS-lån, kviklån og mobillån. Det eneste du skal bruge er dit NemID og dine kontooplysninger. Der kræves derfor ikke budgetter eller sikkerhed fra dig.

 

LendOn Trustpilot

Stina

Vores anmeldelse af LendOn viser gode anmeldelser på Trustpilot.

Jeg sætter meget stor pris på min lån hos LendOn.dk da det er en stor hjælp for mig, så jeg er nærmere min mål, til at få råd til at få lavet tandbehandling og få protese, så jeg kan vende tilbage til en normal og smertefri hverdag med min elskede dattet og tilbage til mit dejlige job som massør:0) LendOn.dk s hjlæp kan desværre ikke hjælpe mig hele vejen; desværre:0( MEN de har hjulpet mig og det har tændt et lys i mit håb og tror på at jeg nok skal finde den sidste økonomiske del så jeg/vi komme igennem det sidste smerte helved og tilbage til til glæde barn, job hvor jeg igen kan smile til folk :0)”

Daniel

Daniel giver LendOn fem stjerner på Trustpilot.

Hurtig behagelig betjening , hurtig overførelse og alt i alt super service

 

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Hvordan ansøger jeg om en kredit?

På LendOns hjemmeside vælger du KREDIT og derefter det ønskede kreditbeløb og klik derefter på knappen ansøg. Herefter skal du udfylder låneformularen og LendOn vil nu fortage en kreditvurdering. Hvis lånet bliver godkendt så skal du bare underskrive låneaftalen med dit NemID. Pengene vil derefter blive udbetalt.

Hvor meget kan jeg låne?

Når du ansøger om en kredit, får du svar med det samme omkring hvor meget du kan låne. Det maksimale kreditbeløb vil dog aldrig overstige 15.000 kr.

Hvornår har jeg pengene på min bankkonto?

Du vil modtage pengene inden for få minutter. LendOn udbetaler 24/7, hele året rundt.

Hvor hurtigt bliver jeg godkendt?

Du vil få svar på din ansøgning indenfor 10 min.

Hvilke betingelser skal jeg opfylde for at låne?

  • Du er mindst 21 år gammel
  • Du står ikke registreret hos RKI eller Debitor Registret
  • Du har et dansk CPR-nummer.
  • Du har ikke navne- eller adressebeskyttelse
  • Du har en dansk folkeregisteradresse
  • Du har et NemID
  • Du har en aktiv e-mailadresse
  • Du har et dansk telefonnummer
  • Du har en dansk bankkonto
  • Du skal have et betalingskort (MasterCard, VISA eller Visa-dankort)

Hvor lang tid kan jeg låne?

En kredit fra LendOn har en ubegrænset løbetid. Det betyder at du kan beholde din Kredit i så lang tid du ønsker.

OffentligeYdelser.dk’s anmeldelse af LendOn 4/5

Hos LendOn får du en behagelig betjening og hurtig overførelse af dine penge. Alt i alt så er en kredit fra LendOn en rigtig god løsning! Hvis man gennemgår deres ratings + omtale på Trustpilot, så er langt størstedelen af positive, hvilket altid er et positivt tegn. Nok er LendOn et godt valg, men vi råder altid folk til at ansøge tre låneudbydere om det samme lån. På den måde kan du vælge det billigste lån.
Lendon Lån

Åbningstider

Mandag – Torsdag 08.00 – 18.00
Fredag 08.00 – 16.00
Weekend samt helligdage Lukket

Adresse

Gammel Kongevej 1, 1610 København V. CVR nummer 36965797.