Nedenfor kan du læse vores anmeldelse af Letfinans

Letfinans er en del af de store låneformidlere i den finansielle sektor her i Norden. Hos Letfinans kan du låne 10.000 kr. til 350.000 kr. med en løbetid fra 1 år til 12 år.

 

Letfinans er en låneformidler, det vil sige at du via én ansøgning kan du få personlige lånetilbud tilbud fra flere forskellige banker. De har et ønske om at vende den danske lånebranche på hovedet, således at det er bankerne der konkurrere om dig.

Kan jeg låne penge?


Hvis du ønsker at låne penge hos Letfinans, er der nogle krav, du skal opfylde. Først og fremmest skal du være fyldt 18 år. Du må heller ikke være registreret i et skyldnerregister (fx RKI eller Debitor Registret). Du skal have et CPR-nummer. Hvis du opfylder disse krav, så kan du låne penge igennem dem.

Sådan låner du penge

Let finans sparer i gennemsnit deres brugere for 11.723 kr. årligt.

Ansøg gratis og uforpligtende på 2 min

Lav kun en én ansøgning, så gør Letfinans arbejdet for dig ved at sende din ansøgning til flere forskellige banker. Hos dem er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Modtag flere tilbud

Når du har sendt din låneansøgning, så vil du automatisk modtage flere lånetilbud, og du kan derefter selv vælge det lån der passer dig og dine behov.

Vælg det bedste lånetilbud

Når du har fundet det låntilbud som passer dig, så underskriver du nemt låneaftalen med dit NemID og derefter udbetales pengene.

Lån hos LetFinans

 

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Hvad er Letfinans?

Letfinans gør det lettere og mere enkelt for dig at få personlige lånetilbud fra flere forskellige banker via kun èn låneansøgning. Herefter gør de arbejdet for dig og sender din låneansøgning ud til deres bankpartnere. De vurderer med det samme din låneansøgning og sender lånetilbud direkte tilbage til dig. Herefter vælge du det lån der passer dig bedst. Du kan derfor sparer både tid og penge ved at benytter Letfinans.

Koster det penge at benytte Letfinans?

Det er altid gratis og uforpligtende at ansøge om lån via Letfinans.

Hvilke banker samarbejder Letfinans med?

Letfinans samarbejder i øjeblikket med Basisbank og Express Bank og de har planer om de i fremtiden vil flere banker blive tilknyttet tjenesten.

Hvad kan jeg låne penge til?

Hos dem kan du ansøge om lån til en lang række forskellige låneformål. Herunder Billån, Samlelån, Rejselån, Forbrugslån, Lån til boligudbetaling og meget mere.

Hvor meget kan jeg låne?

Du kan låne fra 10.000 – 300.000 kr. med løbetid fra 1 – 10 år.

Hvor lang tid tager det at lave en låneansøgning?

Det tager kun 2 minutter at lave en låneansøgning hos Letfinans.

Er mine data sikre hos Letfinans?

De overholder den nyeste datalovgivning og sender og modtager alle oplysninger krypteret.

Hvad menes der med ÅOP?

ÅOP betyder Årlige Omkostninger i Procent, hvilket er de samlede omkostninger du har som låntager har – herunder rente, gebyrer osv.

Hvad er minimumskravene for at ansøge om lån?

  • You must be 18 years of age.
  • You must not be registered in the RKI or the Debtor Register.
  • You must have a CPR number.

Letfinans Trustpilot

Kevin Mark

Our review of LetFinans shows good reviews on Trustpilot.

“Very good customer service and prompt response to questions. :)”

Louise

Louise chose to give LetFinans 5 stars on Trustpilot.

“Super concept and experience. I saved a good deal of money on my loan. “

Review of Letfinans made by Public Services 5/5

As a starting point, Letfinans is a good service. This is an easy way to get more offers from several banks, the biggest problem is that they do not currently cooperate with so many banks. De har good anmeldelser på Trustpilot, det eneste, de har brug for, er et større samarbejde med flere banker, men vi bliver nødt til at give dem 5/5, da deres service sammenlignet med andre er så god. They may be a good choice, but we always advise people to apply for three loan providers for the same loan. That way you can get / choose the cheapest loan.

Opening hours

Monday – Friday 10:00 to 15:00

Address

Letfinans – Vestergade 3. 1456 Copenhagen K