Nedenfor kan du læse vores anmeldelse af Modus Finans

 

Modus Finans

Hos Modus Finans kan du lån fra 10.000 kr. til 50.000 kr. med en løbetid fra 12 til 78 måneder, så hvis du har brug for lidt større råderum i din hverdag, så kan et lån fra Modus Finans være en god løsning. Når du låner hos dem, så kan du vælge 2 årlige afdragsfrie måneder og dermed få et mere økonomisk overskud i de to måneder.

Kort: Du kan låne op til 50.000 kr. til en fast, lav rente, og du får svar på din ansøgning inden for én time. Du ansøger nemt og hurtigt med dit NemID.

Feriepenge

Hos Modus Finans skal du ikke oplyse hvad du vil bruge pengene på. Hvis du derfor står på ferien og mangler lidt ekstra, så kan du nemt og hurtigt få de penge du står og mangler. Modus Finans er lånet til dig, som ønsker penge til små og større drømme.

Hvem kan få et lån hos Modus Finans?

Ønsker du at få et lån hos Modus Finans, så kan det ikke blive meget nemmere. De stiller ikke mange krav til deres ansøgere:

  • du skal minimum være 18 år.
  • du må ikke være registeret i RKI eller Debitor Registret.
  • Du skal være bosat i Danmark
  • Når du har udfyldt og indsendt din låneansøgning med dit NemID, vil der automatisk blive foretaget en kreditvurdering af dig via Skat. Ud fra din ansøgning og kreditvurderingen vil Modus Finans vurderer om de kan bevilge dig lånet eller ej.

Info: hvis du får afslag på din ansøgning, så kan du prøve at ansøge for et mindre beløb, eller prøve at ansøge hos en af de mange andre låneudbydere, som du finder her på siden.

Låneprocessen hos Modus Finans

Når du vil låne hos Modus Finans, så er det meget enkelt og nemt.

  1. Du starter med at vælge det lånebeløb du ønsker og låneperioden (løbetiden). Derefter skal du indtaste dine personlige oplysninger. Når du har gjort dette, så bliver du bedt om at fortsætte med NemID. Ved at logge ind med NemID kan låneprocessen udføres langt hurtigere via automatisering, hvilket gør at du meget hurtigt får svar på din ansøgning – normalt inden for 1 time, såfremt at du ansøger i deres åbningstid.
  2. Bliver du godkendt af Modus Finans, vil du få låneaftalen tilsendt. Det er en god ide at gennemlæse låneaftalen igennem. Kan du acceptere de forskellige vilkår, som er angivet i låneaftalen, skal du underskrive denne med dit NemID. Når du har underskrevet aftalen, så vil pengene stå på din konto indenfor 24 timer.

Lån uden at stille sikkerhed

Forskellen på Modus Finans og de mere traditionelle gammeldags banker, så skal du ikke stille sikkerhed, når du ønsker at låne penge. Heller ikke, hvis du ønsker at låne helt op til 50.000 kr.

Du kan derfor uden bekymring ansøge om et lån uden at skulle være bange for, at du mister hus og bil, hvis du pludseligt ikke skulle være i stand til at afbetale raterne.

Modus Finans Trustpilot

Sanne Olsen

Sanne har valgt at give Modus Finans fem stjerner på Trustpilot.

”Har talt med Modus Finans i dag.

Talte med Anders, (den eneste af slagsen) som leveret rigtig god kundeservice, og besvarede alle spørgsmål på en god og saglig facon.

Jeg kan snildt anbefale”..dem..”… til andre.”

Erol

Vores anmeldelse af Modus Finans viser gode anmeldelser på Trustpilot.

Fantastisk service

 

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Hvor hurtigt kan pengene stå på min konto?

Du har pengene på kontoen samme dag, eller senest dagen efter.

Hvor meget kan jeg låne?

Du kan vælge et beløb fra 10.000 kr. til 50.000 kr.

Hvad bliver min rente?

Din rente afhænger af en individuel kreditvurdering. Når Modus Finans får din ansøgning, fastlægger de din rente og det beløb, du kan låne. Du kan altid se din præcise årlige og effektive rente på den låneaftale. Renten ligger fra 9,9% til 26,08%.

Hvordan får jeg lånet udbetalt?

De udbetaler lånet, så snart de har modtaget en underskrevet låneaftale fra dig.

Løber jeg nogen risiko, når jeg tager et lån hos Modus Finans?

Nej. De godkender kun dit lån, hvis de vurderer, at du har en stabil økonomi.

 

Anmeldelse af Modus Finans lavet af OffentligeYdelser.dk 4/5

Der er mange gode grunde til at låne penge hos Modus Finans. Deres renter er rimelige og de tilbyder 2 afdragsfrie måneder, hvilket vil kunne skabe lidt luft i økonomien for mange. Det smarte her er, at dit lån er fuldstædig uforpligtende. Du kan altså sagtens ansøge om et lån hos dem, uden at det forpligter. Det forpligter først når du acceptere lån, altså underskriveLån op til 50.000 kroner hos Modus Finans.r aftalen. Det giver dig derfor også muligheden for at ansøge flere låneudbydere om samme lån og så vælge det billigste lån. Det eneste minus vi kan finde er, at deres hjemmeside er lidt mangelfuld, men dette ændre ikke noget ved deres lån og service. Vi råder dog altid folk til at ansøge mindst tre låneudbydere om det samme lån. På den måde får du det billigste lån.

Åbningstid

Mandag – Torsdag kl. 8-18
Fredag kl. 8-16
Lørdag kl. 11-16

Adresse

Østre Stationsvej 1-5

5000 Odense C

Danmark

CVR: 21478008