Nedenfor kan du læse vores anmeldelse af NordiCredit

 

 

NordCredit

Hvis det skal være hurtigt og nemt, så vil NordCredit være et godt valg. Du kan låne penge mellem 500 kr. -15.000 kr. og du bestemmer helt selv, hvad du bruger pengene på. Der er ingen bankrådgiver der stiller trælse spørgsmål. Deres hjemmeside er nem og overskuelig og det samme er låneprocessen. Du kan ansøge online via din mobil, computer eller tablet. Når du er blevet godkendt, så sender du bare en udbetalingsanmodning og så vil du seneste 24 timer efter have pengene på din konto.

Lån hos NordCredit

Her kan du læse mere om, hvordan du ansøger om lån via deres hjemmeside. Husk at det altid er en god ide at læse deres vilkår igennem, så der ikke kommer overraskelser.

  1. Opret en profil
   Når du ansøger om lån hos Nordcredit, skal du oprette en profil. Du skal være mindst 21 år gammel, have et Nem-ID og kontooplysninger.
  2. Låne processen
   Når du har oprettet din profil, kan du ansøge om kredit. Ansøgningsprocessen tager ca. 2 minutter. Vi anbefaler dig at læse dine lånevilkår grundigt igennem, inden du ansøger. Du skal underskrive din låneansøgningen med Nem-ID. Dette skal gøres af sikkerhedsmæssige årsager, samt at der laves en individuel kreditvurdering.
  3. Udbetaling af dine penge
   Når din ansøgning er modtaget og godkendt, så vil du ofte have penge på din konto samme dag, som du ansøger. Der kan i dog gå en bankdag, fra du hæver af din kredit, til pengene står på din konto.
   Når du ansøger om kredit, betaler du kun for den kredit du faktisk bruger. Det vil sige, at du kun betaler, for de penge, som du får udbetalt til din private konto. Når du får udbetalt et beløb fra din kredit, så koster det 10% af beløbet i udbetalingsgebyr + et månedligt gebyr. Du kan selvfølgelig altid vælge at indfri din kredit uden det koster dig noget.

NordCredit.

 

NordCredit Trustpilot

Monica

Monica har været meget glade for NordCredit.

”Rigtig god kundeservice, hurtig svar, altid fået udbetalt som lovet, fik udsættelse med betaling da min SU ikke var kommet og uden gebyr der var fuld forståelse, generelt en rigtig god virksomhed tak”

 

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Kan jeg få kredit hos NordCredit?

For at ansøge om kredit hos NordCredit, skal du som minimum:

 • Være fyldt 21 år
 • Have et NemID
 • Bo på en dansk folkeregisteradresse
 • Have et dansk telefonnummer
 • Have en konto i en dansk bank
 • Du må ikke være registreret hos Debitorregistret eller Experian (RKI).

Hvornår står pengene på min konto?

Når din ansøgning er godkendt, så kan du vælge at udbetale en del af din kredit til din bankkonto. Derefter modtager du det ønskede beløb på din bankkonto. Typisk vil pengene stå på din konto mellem 1-2 dage.

Gælder fortrydelsesretten på Nordcredit.dk?

Ja, i Danmark har du ret til at fortryde dit køb senest 14 dage efter købet.

Indberetning til SKAT?

Ja, de indberetter automatisk alle oplysninger om din kredit til SKAT.

Anmeldelse af NordCredit lavet af OffentligeYdelser.dk 4/5

Hos NordCredit får du en behagelig betjening og hurtig overførelse af dine penge. Hos Nordcredit kan du få en kassekredit, der er skræddersyet til din økonomi. Du kan få en kredit fra 500 kr. til 15.000 kr., så hvis du har brug for en økonomisk buffer, så kan NordCredit være det rigtige valg.Løbet tør for penge? Lån i dag hos NordCredit.

Hvis man ser på Trustpilot, så har de mange tilfredse kunder. Det eneste lille minus er at hvis du ansøger om et lån en helligdag eller over en weekend, så går der lidt længere før du har pengene på din konto.

 

Åbningstider for NordCredit

Mandag – Fredag kl. 9-16 

Adresse

Nordcredit
Bredgade 30
1260 København K

Tlf: 78 79 37 34
email: kundeservice@nordcredit.dk