Nedenfor kan du læse vores anmeldelse af Tando Lån

 

 

Tando Lån

Står du i RKI men stadig har brug for at låne penge, så kan danske Tando muligvis hjælpe. Hos Tando Lån dømmer de dig nemlig ikke bare ude bare fordi du har en fortid og kredithistorie. Hos dem er det muligt at låne penge, selvom du er registreret i RKI eller Debitor Registret. De laver dog altid en individuel kreditvurdering, men da de har til formål at låne penge ud til folk der er registeret i RKI eller Debitor Registret, så er det ikke noget der skal skræmme en fra at ansøge hos dem.

Et lån hos Tando Lån

Hos Tando kan du ansøge om lån fra 8.000 kr. til 70.000 kr., med en løbetid på 48 måneder til 60 måneder. Ansøgningsprocessen er nem og hurtig, hvilket betyder, at du hurtigt har svar på din ansøgning. Når du bliver godkendt, så vil du modtage pengene inden for 24 timer. Det er det perfekte lån til dig, der har brug for penge lige nu og her! Mange oplever at de får en uventet regning eller mangler lidt penge til ferien, men et lån fra dem , så kan du hurtigt låne penge til lige det du står og mangler.

Kautionist lån hos Tando Lån

Når du ønsker at låne penge hos Tando Lån, så skal du finde en god ven eller et familiemedlem, som er villig til at være kautionist for dig. Det betyder helt grundlæggende, at den person du finder har tiltro til at du nok skal få tilbagebetalt lånet, da de ellers vil være ansvarlige for at tilbagebetale dit lån, hvis du pludselig ikke selv kan. Grunden til dette er at de skal sikre sig at de også får deres penge tilbage igen. Din kautionist skal også leve op til de låns krav. Når man får et lån igennem dem, så skal man ikke stille økonomisk sikkerhed for lånet såsom ejendele, bil eller bil

Låneprocessen hos Tando Lån

Du behøver ikke tage i banken for at låne. Hos Tando Lån forgår hele låneprocessen online. Det nemt og hurtigt, og pengene vil blive udbetalt inden for 24 timer.

Du starter med at ansøge via deres lånansøgning på deres hjemmeside (klik ”Ansøg Nu” her på siden). Her skal du fortælle hvor meget du er interesseret i at låne, hvor du bor, og hvor meget du tjener. Hvis de vurdere at de kan låne dig penge, så vil du modtage et link, som du skal videresende til din kautionist. Din kautionist skal nu registrere sig, hvorefter vedkommende skal svare på nogle spørgsmål om sig selv og sin situation. Hvis din kautionist bliver godkendt, så vil personen får besked med det samme. Eftersom i begge er godkendt, så vil pengene blive udbetalt til skyldnerkautionistens bankkonto, hvilket de gør for at forhindre svindel.
Står du i RKI? Så kan du låne hos Tando.

 

Lån baseret på tillid

Det er tit umuligt at låne penge hvis man tidligere er blevet vurderet som en dårlig betaler og er havnet i RKI eller et andet skyldnerregister. Lån hos dem er baseret på en kautionist. Det er derfor et tillidsbasseret lån. Hvis din kautionist har tiltro til dig så har Tando Lån det også.

Dine fordele ved at låne hos Tando Lån

Når du er på udkig efter en attraktiv låneløsning, men samtidig er registeret i RKI, så er det vigtigt at finde en låneudbyder du kan stole på. Du vil samtidig ikke risikerer dit hjem eller bil, hvis du en måned ikke kan betale dit månedlige afdrag tilbage. Fordelene ved at låne hos Tando Lån er, at du kan låne fra 8.000 kr. til 70.000 kr., uden du skal stille sikkerhed i form af værdigenstande, hus, bil eller lignende. Du skal ikke sidde at overbevise en bankrådgiver om at låne dig penge, og der bliver heller ikke spurgt ind til hvad du skal bruge pengene på. Hele låneprocessen finder sted online, hvilket gør låneprocessen dejlig nem. Når I er godkendt, så bliver pengene udbetalt inden for 24 timer. Du skal dog være opmærksom på, at Tando Lån ikke udbetaler lån i weekenderne eller helligdage.

Er det dyrt at låne?

Tando Lån tilbyder forbrugslån, som traditionelt er forbundet med et højt renteniveau. Du vil derfor også bemærke at renten er høj sammenlignet med et banklån. Du skal dog huske, at hvis du skulle få muligheden for at låne i banken, så stiller de væsentligt flere krav til dig, og din privatøkonomi end Tando Lån. Hvis du er registeret i et skyldnerregister, så vil det med al sandsynlighed også være umuligt at låne i banken – de vil vurderer at risikoen for at de ikke får deres penge tilbage er for høj. Derimod så har de tillid til at de nok skal få deres penge tilbage; men da der altid vil være en risiko, så vil renten også være lidt højre end et traditionel forbrugslån.

Ofte stillede spørgsmål Tando Lån

Hvor hurtigt udbetaler de?

Deres mål er, at have hvert lån udbetalt inden for 24 timer efter kautionisten er blevet accepteret.

Kan jeg få et lån uden en kautionist?

Alle kunder skal have en selvskyldnerkautionist, før de kan give et lån.

Hvad spørge Tando lån kautionisten om?

Når du har lavet din ansøgning (der kun tager fem minutter) og blevet godkendt, så vil Tando Lån sende dig et link som du skal videresende til din kautionist så han/hun kan udfylde deres del. Din kautionist vil blive spurgt om: han/hendes personlige informationer og kontaktdetaljer. Derudover skal kautionisten opgive sin månedlige indtægt. De vil også beder din kautionist om deres betalings- og bank informationer, så de kan overføre pengene til dem, når lånet er godkendt, hvilket de gør for at undgå bedrageri.

Når din kautionist har færdiggjort ansøgningen, tjekker Tando Lån din ansøgning igennem for at sikre sig, at de har alt hvad de skal bruge.

 

Anmeldelse af Tando Lån lavet af OffentligeYdelser.dk 4/5

Hos Tando Lån tilbyder de lån trods RKI. De vil dog altid lave en kreditvurdering, men dette skal ikke afskrække dig fra at ansøge om et lån, da deres lån netop er målrettet folk der står i RKI. Hos Tando Lån kan du nemt ansøge via deres hjemmeside, det er dog vigtigt at du starter med at finde en kautionist. Hvis man ser på ÅOP så vil du hos Lån trods RKI hos Tando.Tando Lån kunne låne trods RKI billigere end hos mange andre låneudbydere der tilbyder lån trods RKI. Alt i alt kan vi kun anbefale Tando Lån, hvis du står mangler penge trods RKI.

Adresse

Aurora Financial ApS

Havnegade 39

1058 København

CVR 39311666