Nedenfor kan du læse vores anmeldelse af Tillidslån

 

 

Tillidslån

Hos Tillidslån er lån ikke baseret på låneansøgerens tidligere kredithistorik. Det betyder, at alle har mulighed for at låne penge hos Tillidslån, og det er uanset, om man er registreret i RKI eller Debitor Registret. Du kan låne fra 8.000 kr. til 50.000 kr. Du kan selv vælge om du vil låne pengene i 36 mdr., 48 mdr. eller 60 mdr.

RKI Lån

Lån til alle! Det er mange som er registeret som dårlige betalere, men stadig har brug for at låne penge. Desværre er der rigtig mange der ikke ønsker at låne penge til disse folk, men sådan har Tillidslån det ikke! Du kan derfor godt ansøge om et lån og det bedste af det hele, så er det nemt og hurtigt at ansøge om et lån via Tillidslån. Det eneste, det kræver, er, at du har en kautionist. Det eneste det kræver er at du har en ven eller familiemedlem som gerne vil være kautionist for dig. Der desuden ingen skjulte gebyrer eller omkostninger.

Hvad er en kautionist?

En kautionist er en person, der forpligter sig til at betale et lån for en anden, hvis denne person ikke selv har mulighed for det. En kautionist kan være et familiemedlem, en ven eller en kollega.

Hvilke krav stiller Tillidslån til kautionisten?

Der er få krav til kautionisten:

  • Kautionisten skal være mellem 18 og 75 år.
  • Kautionisten må ikke være registreret som dårlig betaler i hverken RKI, Debitor Registret.
  • Kautionisten skal have en god kredithistorik.

Hvad kan man låne penge til hos Tillidslån?

Med en lån hos Tillidslån bestemmer du selv hvad du vil bruge dine penge på. I denne forbindelse anbefales det naturligvis, at man kun ansøger om de penge, man har behov for, når du ansøger om et lån hos Tillidslån. Det giver dig muligheden for at bruge pengene på det du går og drømmer om. Et forbrugslånet kan bruges på materielle goder, forbrugsudgifter, fornøjelser eller rejser.

Anvend låneberegneren på hjemmesiden

Når man ønsker at ansøge om at optage et lån hos Tillidslån, finder du en deres låneberegner på deres hjemmeside. Her vælger du første det ønskede beløb, som du gerne vil låne. Derefter vil man automatisk kunne se, hvad den månedlige ydelse vil være i forhold til de forskellige løbetider. Du kan dermed selv vælge, hvilken en af disse løbetider, der passer til dine behov.

Hvordan ansøger man om et lån?

Det tager ikke lang tid at ansøge om et lån hos Tillidslån, det tager faktisk kun få minutter, så længe du har en kautionist på plads, når man påbegynder sin ansøgning. Når du har fundet det beløb, du ønsker at låne hos Tillidslån, og du har fundet den rette løbetid for lånet, så skal du bare klikke på knappen ”Ansøg Gratis”. Herefter skal du bare udfylde forskellige de forskellige personlige oplysninger og hvem der er kautionist på lånet.

Hvornår kan man få pengene på sin konto?

Ansøgningsprocessen er hurtig! Derfor vil du allerede kunne have pengene på din konto allerede dagen efter, at du har ansøgt om et lån hos Tillidslån.

 

Anmeldelse af Tillidslån lavet af OffentligeYdelser.dk 5/5

Du kan uden problemer låne penge via Tillidslån alligevel at du er registeret i RKI. De har forstået at alle mennesker kan få et behov for at låne penge. Deres renter og tilbagebetalingstid er meget rimelige, så hvis man står og mangler et lån trods RKI, så er Tillidslån et godt valg. Vi råder dog altid folk til at ansøge flere låneudbydere om det samme lån. På den måde får du det billigste lån.Vores anmeldelse viser at mange låner hos Tillidslån.