Nedenfor kan du læse vores anmeldelse af Vexa

Hvem er Vexa?

Vexa er en dansk ejet virksomhed. De har stor kompetence inden for ejendomsmarkedet, specielt finansiering af fast ejendom og i handel og formidling af ejendomslån. Vexa arbejder målrettet på at tilbyde:

  • Fordelagtig finansiering af fast ejendom
  • Attraktive investeringer i ejendomme, herunder ejendomslån

Hos Vexa får du, hurtig og effektiv sagsbehandling samt en individuel kreditvurdering.

Professionel- og hurtig sagsbehandling hos Vexa

De er hurtige i deres sagsbehandling. De er fleksibel i forhold til at finde en løsning, der er tilpasset dig som kunde.

Lån til køb af bolig

Har du fundet drømmeboligen, men du kan du ikke låne hos banken, eller kan du ikke vente på deres lange sagsbehandlingstid, så kan Vexa hjælpe med finansiering af din nye bolig. Hos Vexa kan du få et lån mod sikkerhed i din ejendom. Du kan belåne huset 95% af handelsværdien og i nogle tilfælde endda helt op til 100%. Hos Vexa kan du selv vælge om du vil have et fast eller variabel rente med mulighed for 10 års afdragsfrihed og en løbetid på op til 25 år.

Boliglån

Du kan vælge mellem et fastforrentet- eller et variabelt forrentet boliglån, hvor rentens størrelse vil afhænge af lånets placering i ejendommen og din økonomiske situation i øvrigt.

Variable rente

Deres variable rente, følger udviklingen i pengemarkedsrenten og vil derfor blive reguleret årligt – hvis der sker ændringer i renten.

Faste rente

Den faste rente følger også udviklingen på pengemarkedsrenten ved låneaftalens indgåelse, men den vil derefter ikke ændres i lånets løbetid, uanset udviklingen i pengemarkedsrenten.
At Vexa you can borrow for your dream home.

Lån til huskøb

Har du brug for et boliglån, som både er billigt og konkurrencedygtigt, så kan Vexa muligvis være det helt rigtige valg for dig. Når du vælger et lån fra Vexa får du fuld sikkerhed. Hos Vexa får du som aftalt, og har du valgt en fast rente, så er det en fast rente du får, modsat banker og realkredit, hvor man aldrig helt kan regne med aftalen.

Lån i din andelsboligs friværdi

Friværdien i din andelsbolig er en god sikkerhed for et lån. Når du har mulighed for at stille sikkerhed i f.eks. din andelsbolig, så vil det medføre en lavere rente end normale langt dyre forbrugslån.

Det er blevet populært at låne i friværdien

Hvad vælger folk at låne til:

  • Istandsættelse eller forbedringer
  • Omlægning af gæld
  • Bilkøb
  • Rejser
  • Øvrige forbrugsgoder

Hvad er lån i friværdi?

Et lån i friværdi, betyder at du har muligheden for at låner penge i din bolig. Hos Vexa låner de penge i friværdien i alle typer af ejerboliger, andelsboliger, erhvervsejendomme samt fritidshuse herunder sommerhuse og kolonihaver.

Lån i friværdi betyder, at du kan låne penge i boligens værdi. Det kræves dog, at der er en værdi, som ikke allerede er belånt, og som du derfor kan stille til sikkerhed (pant) for lånet. Friværdien beregnes ved at finde værdien af boligen, hvis den skulle sælges i dag fratrukket den gæld, der allerede er optaget i boligen.

Eksempel på lån i friværdi – 95 % af din boligs værdi

95 % af kr. 2.000.000 = kr. 1.900.000 → Kr. 1.900.000 – kr. 1.000.000 (eksisterende lån) = kr. 900.000 i nyt lån.

Lån i friværdi til ombygning og renovering

Der kan reel være en værdiforøgelse af boligens værdi, hvis man vælger at renovere eller tilbygge til sin bolig. I nogle sager, hvis man ønsker at udvide boligarealet eller eller lave en renovering af taget, så kan det være en mulighed at belåne en ejendom ud over den nuværende friværdi.

Lån i friværdi til omlægning af gæld

Måske har du et forbrugslån, kviklån eller kassekredit som typisk har høje renter, her kan det være en god ide at indfri disse lån ved hjælp af et lån hos Vexa. Det eneste det kræver er at du har en friværdi i din bolig.

Lån i friværdi i sommerhuset eller kolonihaven

Har du friværdi i dit sommerhus, kolonihavehus eller anden fritidsbolig og gerne vil have et nyt køkken, badeværelse eller vil af sted på drømmeferien, så kan Vexa tilbyde dig et lån i friværdien på konkurrencedygtige vilkår. 

Lån trods RKI eller udlæg i din ejendom hos Vexa

Hvis du er registreret i RKI, eller er der foretaget udlæg i din ejendom, så vil det være umuligt for dig at optage boliglån i realkreditinstitutter eller banker. Men sådan er det ikke hos Vexa, her har du muligheden for at optage lån trods RKI-registrering – hvis ellers forholdene i øvrigt taler for det.

Vexa Trustpilot

Michael Vinther

Vexa has received good reviews on Trustpilot.

“Super professionelt firma, dygtigt team, lynhurtig sagsbehandling, der er styr på sagerne. Kan kun anbefale Vexa.”

Max

Max gave Vexa five stars on Trustpilot.

”Jeg kontaktede dem i starten af sommerperioden med en tidssensitiv låneanmodning, hvorefter de hurtigt fik udarbejdet et lånetilbud og samtidig lovede at indfri diverse forbrugslån inden den endelige tinglysning. Hele vejen igennem har de været meget servicemindede og hurtige til at besvare mails. Fremragende service, og jeg kan helt klart anbefale Vexa til andre.”

Ofte stillede spørgsmål Vexa

Hvad er deres lånevilkår?                     

Med ejendomslån fra Vexa får du samme sikkerhed som ved et realkreditlån, men helt fri for bidragssatser. Du kan vælge mellem fast eller variabel rente, og du har mulighed for at låne i op til 25 år. Renten er typisk lavere end ved et almindeligt banklån, men højere end ved realkreditlån.

Hvad kan jeg låne til hos Vexa?     

Du kan låne til alle boligtyper i Danmark.

Hvor lang er sagsbehandlingstiden?   

Du kan forvente at få svar på din forespørgsel indenfor 24 timer. Selve lånet kan du have i hånden idenfor 1-4 dage.

Hvad koster det at låne?

Det er gratis at få et tilbud om lån fra Vexa. Omkostninger til lånet varierer fra sag til sag, men vil fremgå tydeligt af dit tilbud. Lånerenten er også forskellig fra sag til sag, men ligger i niveauet 6,25 – 9,25 % p.a. Renten kan både være variabel og fast.

Skal jeg vælge fast eller variabel rente?                   

Du vælger selv, men en fast rente er normalt højere end en variabel – til gengæld så har du også en tryghed for, at din ydelse forbliver den samme uanset udviklingen på rentemarkedet.

Anmeldelse af Vexa lavet af OffentligeYdelser.dk 5/5

Maybe you’ve heard of Vexa before. At Vexa, you can borrow at your face value and spend the money as you like – all around the bank. It is very easy to apply and you will get answers within just 24 hours. You will receive a free and non-committal loan offer At Vexa you will receive, fast and efficient case handling as well as an individual credit rating. All in all, a really good alternative. 
Lån Penge Hos Vexa

Address

Company name: Vexa
CVR: 27384544
Website: Visit Vexa
Address: Farvervej 5, 8800 Viborg
E-Mail: mail@vexa.dk
Tel no: +45 96 40 90 00
Opening hours: Contact via the contact form on the website.