Nedenfor kan du læse vores anmeldelse af VIVUS

 

 

Hvem er VIVUS?

VIVUS.DK tilbyder kassekredit på op til 12.000 kr. Som ny kunde kan du låne kredit på op til 6.000 kr. med 50% rabat på renten i 30 dage. De har i dag mere end 100.000 kunder i Danmark.

De er hurtigt blevet en af de mest fortrukne kreditvirksomheder i Danmark.

Kassekredit hos VIVUS.DK

VIVUS er en kreditvirksomhed, der tilbyder kassekredit på op til 12.000 kr. til tilbagevendende kunder. Har du ikke før lånt hos VIVUS, kan du få tilbudt en kreditaftale på op til 6.000 kr., som du låner med 50% i rabat i 30 dage. Efter de 30 dage, skal du betale renter som normalt. Renten varierer derfor fra kunde til kunde, alt afhængig hvilken aftale, der er blevet indgået. Du betaler kun renter af det beløb, du bruger, det er smart, for på denne måde slipper du for at blive pålagt renter for penge, der blot står på kontoen. En kassekredit fra VIVUS vil derfor være ideel til dig, der blot ønsker et disponibelt beløb på kontoen til hverdagens udgifter.

Hvem låne penge hos VIVUS?

Hos VIVUS kan du hurtigt låne penge. Står du og mangler penge til ferien, koncerten eller et nyt tv, så kan du nemt og hurtigt låne pengene hos dem. Mange som lige er blevet færdige i skolen vælger at låne penge hos VIVUS og på denne måde vælger de at rejse først og derefter arbejde (og dermed afbetale lånet). De giver dig derfor nye muligheder og mere frihed.

Hurtig svartid og udbetaling hos VIVUS

VIVUS.DK ønsker altid at yde en rigtig god kundeservice, hvilket også kan ses via de mange flotte anmeldelser de har på Trustpilot.
Lån op til 6000 from Vivus

Ansøgningsprocessen hos VIVUS

Hvis du ønsker at låne hos VIVUS, så skal du bare klikke på ”Ansøg nu” her på siden. Du vil derefter lande på selve ansøgningssiden hos VIVUS Her skal du blot registrere dig ved at indtaste dit telefonnummer, din e-mailadresse samt et bankkontonummer, som kreditten skal overføres til. Du kan til enhver tid logge ind på din profilside, hvis du bland andet vil tjekke din kreditaftale, holde styr på dine rentebetalinger, rette kontaktoplysninger eller forhøje dit lånebeløb.

Efter du har oprettet en profil, skal du blot søge om et bestemt kreditbeløb og underskrive med dit NemID. Du vil straks modtage svar på din ansøgning. Bliver du godkendt så skal du blot underskrive din kreditaftale med NemID og du vil derefter modtage pengene den næste hverdag.

Forhøj dit kreditbeløb løbende hos VIVUS

VIVUS.DK tilbyder dig at forhøje dit kreditbeløb, hvis du skulle få brug for flere penge. Du skal blot gå ind på din VIVUS-profil, hvorfra du kan søge om at hæve lånebeløbet.

Godt råd: Da du løbende kan forhøje dit kreditbeløb hos, så kan de være en god ide ikke at vælge det maksimale beløb til at starte med. Du kan således søge om et lille kreditbeløb i begyndelsen, hvorefter du kan forhøje kreditten, når du har brug for flere penge.

Sådan ansøger du hos VIVUS

 OPRET DIN PROFIL

Start med at oprette en profil med dine informationer. Skriv dine informationer ind via deres låneberegner på forsiden for at oprette dig som kunde med din personlige profil. På din profil kan du altid logge ind for at se din aftale, betale eller ansøge om en ny kredit.

UNDERSKRIV MED NEMID

Du skal underskrive med NemID for at få svar på din ansøgning. På den måde slipper du for at sende dokumenter ind og du får samtidig svar med det samme (vises på skærmen).

PENGENE PÅ DIN KONTO MED DET SAMME

Når du har underskrevet med NemID, vil du modtage pengene med det samme på din konto – uanset hvornår på dagen, du ansøger. VIVUS sender også alle informationer til din mail.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Hvilke krav stilles der til mig som ny kunde?

  • Du er mindst 20 år gammel
  • Du må ikke stå registreret i RKI eller Debitor Registret
  • Du er dansk statsborger
  • Du har en dansk folkeregisteradresse
  • Du har ikke navne- eller adressebeskyttelse
  • Du har et NemID
  • Du har en aktiv e-mailadresse
  • Du har et dansk telefonnummer
  • Du har en dansk bankkonto

Hvornår får jeg svar på min ansøgning?

Du kan se på din skærm med det samme, om din ansøgning er blevet godkendt eller ej.

Hvornår står pengene på min konto?

Du vil modtage pengene inden for få minutter, lige meget hvilken bank du bruger eller hvonår du søger. Vivus overfører 24/7, hele året rundt.

Vivus Trustpilot

Susanne

Sanne gav Vivus fem stjerner på Trustpilot.

Det var dejlig nemt og lige til, efter godkendelse gik der knap 10 min, så var pengene på min konto

Christina

Vores anmeldelse af Vivus viser at kunderne er glade.

Vivus er nem og hurtig måde at låne penge på.

Man får en fair behandling. Du får en tilbagebetalings oversigt der er nem at læse.”

Anmeldelse af Vivus lavet af OffentligeYdelser 5/5

Vivus er en rigtig god løsning til dig der ønsker et lån mellem 100 kr. til 12.000 kr.

Over 3.000 kunder har allerede anmeldt dem på Trustpilot og de er meget tilfredse.

Det tilbyder lige nu at du kan låne med 50 % rabat i op til 30 dage. Dette er derfor oplagt til dig der ønsker et kort lån. Det er meget nemt og fleksibelt at ansøge og rigtig hurtig udbetaling. Vi kan kun anbefale VIVUS.DK. Vi råder dog altid folk til at ansøge mindst tre låneudbydere om det samme lån. På den måde får du det billigste lån.
Vivus DK

Åbningstider

Hverdage kl. 8:00 – 16:00

Adresse

Vesterbrogade 1L, 4., 1620 København V