Nedenfor kan du læse vores anmeldelse af Zaplo

 

Hvem er Zaplo

Zaplo udbyder kreditbeløb fra 5.000 kr. til 25.000 kr. med hurtig godkendelse og fokus på fleksibilitet samt en gennemskuelig låneproces. Bindingsperioden er kort, så du bliver hurtigt gældfri igen.

Nem og hurtig ansøgningsproces

Hos Zaplo.dk kan du nemt og hurtigt ansøge om lige det lån, der passer til dig, med få klik via din computer, tablet eller mobiltelefon kan du lave en uforpligtende låneansøgning.

Hos Zaplo.dk finder du en smart online låneberegner, hvor du kan se, hvad dit kommende lån vil komme til at koste dig. Der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger, som er skrevet med småt, dermed kan du præcis se hvad det vil koste dig at optage et lån. Dermed kan du hurtigt låne penge med ro i maven og god samvittighed. Du ved allerede inden du laver ansøgningen om du har råd til det lån du ønsker at optage.

Ligeledes behøver du ikke at bekymre dig om lange løbetider. Zaplo.dk tilbyder en løbetid fra 3 måneder til 24 måneder på deres lån. Du kan derfor hurtigt blive gældfri igen og komme videre med dit liv.

Zaplo.dk har åbent døgnet rundt og godkender din låneansøgning på bare et par minutter. Du vil have pengene på din konto inden for maksimum 2 hverdage.
Zaplo lån fra 5000 til 25000

Et lån med høj fleksibilitet og afdragsfrihed

Zaplo.dk giver dig et meget fleksibelt lån, hvor du kan tilpasse din afbetaling til din nuværende økonomi. Du har blandt andet mulighed for at sætte din afbetaling på standby i nogle måneder, hvor du derimod kun betaler den faste rente på lånet. Hvis du derimod får flere penge, så har du også muligheden for at afdrage ekstra på dit lån i udvalgte måneder.

På denne måde tages der hensyn til, at din privatøkonomi naturligvis kan ændre sig. Du kan derfor have flere penge til rådighed til afbetaling i nogle måneder end i andre.

Hvor meget kan jeg låne?

Hos Zaplo.dk kan du selv vælge det lånebeløb og den løbetid du ønsker. Hvis de ikke kan godkende dine ansøgning, så vil de ikke afvise din ansøgning; derimod vil du enten blive tilbudt en længere låneperiode eller et lavere lånebeløb, som Zaplo.dk vurderer, er mere passende til din nuværende økonomi.

Du tilbydes således et mere realistisk alternativ, der så vidt muligt fortsat tager højde for dine drømme, behov og sikkerhed.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Kan jeg ansøge om et lån hos Zaplo.dk?

For at låne penge hos Zaplo skal du opfylde disse krav:

  • være fyldt 20 år
  • have en dansk folkeregisteradresse
  • ikke have navne- eller adressebeskyttelse
  • have et NemID
  • have et dansk telefonnummer
  • have en dansk bankkonto
  • du må ikke være registeret som dårlig betaler RKI eller Debitor Registret.

Zaplo.dk laver altid en individuel kreditvurdering på baggrund af de informationer, de modtager i din ansøgning. Du får med det samme svar på, om du er godkendt.

Hvornår har jeg pengene på min konto?

De overfører pengene via en straks overførsel til din konto med det samme, når du godkendes til et lån, uanset hvornår du ansøger.

Hvor meget kan jeg låne?

Du kan ansøge om at låne fra 5.000 kr. til 25.000 kr.

Zaplo Trustpilot

Yuri

Zaplo har fået mange anmeldelser på Trustpilot.

”God hjemmeside, søde og hurtige medarbejder!

– lidt høje renter… men sådan er det jo”

Thomas M

Thomas har valgt at give fem stjerner til Zaplo på Trustpilot.

Skulle bruge nogle penge til én værksteds regning. Og ringede i banken, men der skulle jeg sende budget, og lønsedler. Og vidste svaret så først ville komme i næste uge. Så brugte 5 min på at ansøge. Og 9 min efter var alt godkendt. Så super hurtigt af Zaplo. Så det er ikke sidste gang jeg låner af Zaplo.dk” 

Anmeldelse af Zaplo lavet af OffentligeYdelser 5/5

Der er flere gode grunde til at vælge Zaplo. Hvis du står og mangler mangler penge nu og her, så er Zaplo en god løsning. De har blandt andet en rigtig god rating på trustpilot, så det virker til at deres nuværende kunder er tilfredse med deres service. Hos Zaplo.dk får du en fleksibel, gennemskuelighed og en god oplevelse gennem hele låneprocessen. Renten er lidt høj, men det er hvad man skal forvente med sådan en lånetype. Deres ansøgningsproces er hurtig og nem. De udbetaler hurtigt pengene til din konto. Vi råder dog altid folk til at ansøge mindst tre låneudbydere om det samme lån. På den måde får du det billigste lån.
Zaplo DK Lån

Åbningstider

Hverdage kl. 8:00 – 16:00

 Adresse

Vesterbrogade 1L, 4. 1620 København V.