Nedenfor kan du læse vores anmeldelse af AnnaFinans

Hos AnnaFinans kan du låne fra 3.000 kr. til 75.000 kr. Du bestemmer selv hvor lang tid at du vil låne pengene, deres låneperiode går fra 12 måneder til 72 måneder. Det er helt op til dig selv, hvad du vil bruge pengene på.

 

 

Låneprocessen er meget enkel. Du skal blot klikke på ”Ansøg nu” her på siden og du vil automatisk lande på Anna Finanss ansøgningside. Her skal du bare udfylde formularen og oplyse det ønskede beløb du vil låne samt din ønskede løbetid (hvor lang tid du vil låne pengene).

Det koster ingenting at sende en ansøgning

Du har selvfølgelig ikke bundet dig til noget som helst, når du først ansøger om et lån. Du kan helt uforpligtende udfylde formularen og indsende din ansøgning. Indenfor 30 sekunder vil du få svar på din ansøgning. Hvis du er tilfreds med det lån de tilbyder, så du bare underskrive elektronisk med dit NemID. Så snart aftalen er godkendt elektronisk, sender de pengene til udbetaling.

Sov godt om natten

Når du låner fra AnnaFinans så skal du ikke bekymre dig om at pantsætte dine ejendele, hvis du vil låne penge. Du skal derfor ikke frygte at du mister bil, bolig eller andre værdier som sikkerhed for dit AnnaFinans lån.

Vælger du AnnaFinans, vil du altså hurtigt få penge på kontoen til hvad end, du lige står og mangler. 

AnnaFinans – Lån penge nu

Hos AnnaFinans foregår hele ansøgningsproces online. Du skal, modsat traditionelle banker, hverken indsende årsopgørelser, lønsedler og lignende, når du udfylder din ansøgning. Alle de oplysninger, som AnnaFinans skal bruge til at fortage en kreditvurdering af dig, bliver indhentet fra eSKAT, når du underskriver ansøgningen med dit NemID. 

Processen foregår 100% automatisk, derfor kan du være godkendt efter blot 30 sekunder. Nå du har underskrevet låneaftalen, så vil du have pengene på din konto inden for 24 timer.

Hvorfor vælge et lån fra AnnaFinans?

Der kan være mange fordele ved at låne penge hos en online lånevirksomhed. Du har måske fået nej i banken eller du står og mangler penge nu! Så kan AnnaFinas være netop din løsning. Samtidig skal du ikke stille sikkerhed for lånet og der er ingen bankrådgiver der spørg hvad du skal bruge pengene på.

Anna Finans

Sikkerheden er samtidig i top når du vælger at søge om et lån via en af de mange låneudbydere somdu finder her på siden, hvilket sikrer dig en nem og tryg ansøgningsproces, hvor alle dine oplysninger er krypteret.

 

 

Hvem kan ansøge om et lån hos AnnaFinans?

Alle der ønsker at ansøge om et lån hos AnnaFinas, skal opfylde få krav og betingelser:

 • Man skal være mindst 18 år.
 • Man skal være bosat i Danmark på en fast bopæl og med en dansk folkeregisteradresse.
 • Man må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.
 • Man skal have en fast økonomisk indtægt.

Enhver ansøger hos AnnaFinans gennemgår en individuel kreditvurdering (30 sekunder), og her vil det blive vurderet, om de kan tilbyde dig et lån. Hvis du findes kreditværdig, så vil du blive tilbudt lånet, hvis du derimod ikke bliver godkendt til lånet, så kan du prøve at ansøge om et lidt mindre beløb.

Sådan ansøger du om et lån hos AnnaFinans

Lyder Annafinas som den rette låneudbyder for dig, så kan vi berolige dig med at det også er meget nemt at ansøge om et lån. Det eneste du skal gøre er at klikke på ”Ansøg nu” og du vil blive videresendt direkte til deres låneansøgning.

Her skal du bare:

  1. udfylde formularen på deres site med det ønskede lånebeløb og lånets løbetid. Din ansøgning er naturligvis ikke bindende. Du får svar indenfor 30 sekunder.
  2. Låneaftalen skal underskrives elektronisk med NemID. Straks efter du har modtaget godkendelse på dit forbrugslån, kan du godkende aftalen elektronisk
  3. og herefter sendes pengene til udbetaling til din NemKonto.

AnnaFinans Trustpilot

AnnaFinans Trustpilot

Elumbe Mokili

AnnaFinans har en rigtig gode anmeldelser på Trustpilot.

Når men skal lån penge hos jer der er ikke så mange spørgsmål, det er en flot system til os

Kirsten Gravegaard

AnnaFinans har mange fem stjerner anmeldelser på Trustpilot.

Hurtig og klar besked fra jer…og pengene kom lynhurtigt ind på kontoen.”

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Hvem kan ansøge om et lån hos AnnaFinans?

Du kan låne, når du opfylder følgende krav:

 • Du skal være over 18 år
 • Du skal have fast bopæl i Danmark
 • Du må ikke være registreret i Debitor Registret eller RKI
 • Du skal have en fast indtægt

Hvor mange penge kan jeg låne?

Du kan låne mellem 3.000 og 75.000 kr.

Er det sikkert at låne penge hos AnnaFinans?

Ja det er sikkert! De sørger altid for at dine oplysninger er krypteret, så dine oplysninger ikke kan læses af uvedkommende.

Kan jeg låne penge hos AnnaFinans hvis jeg står i RKI?

De kan desværre ikke tilbyde dig et lån, hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret.

Kan jeg få et gratis tilbud fra AnnaFinans?

Det er gratis at ansøge om et lån og helt uforpligtende. Du kan altid efterfølgende bedømme, om du vil acceptere eller afvise deres tilbud.

Hvilke oplysning skal jeg have klar?

Det er meget enkelt: når du ansøger hos AnnaFinans, skal du bruge dit CPR-nummer, dit kontonummer og dit NemID til at godkende ansøgningen med.

Hvordan bliver pengene udbetalt?

Når du har underskrevet lånet med NemID, bliver pengene udbetalt til det kontonummer, du har oplyst i din ansøgning. Det vil sige, at du har pengene senest 24 timer efter, din ansøgning er godkendt.

OffentligeYdelser.dk’s anmeldelse af AnnaFinans 5/5

Hos AnnaFinans er det nemt at låne til det du står og mangler. Du kan låne fra 3.000 kr til 75.000 kr. også hvis du lige er fyldt 18 årig. Vi synes at hjemmesiden er nem og overskuelig og du får et nemt overblik. Det er samtidig nemt at lave en uforpligtende ansøgning og du får hurtigt svar på din ansøgning, efter blot 30 sekunder.

AnnaFinans har fået gode anmeldelser på trustpilot, hvilket betyder at mange kunder er glade for deres service. Ydermere er de hjælpsomme hvis du skulle have spørgsmål.

Vores vurdering er at du uden bekymring, kan optage et lån hos AnnaFinans. På hjemmesiden kan du selv lege med lånebeløb og løbetid, så du kan tilrettelægge et lån der passer bedst til din økonomi.

Adresse

AnnaFinans
Draivi Media Oy
PB 215
00101 HELSINKI
Finland