Nedenfor kan du læse vores anmeldelse af Autolånet

Hos Autolånet samarbejder man med en række banker for at give dig, det bedste lånetilbud.

Du kan ansøge om lån fra 30.000 kr. til 350.000 kr. Det betyder, at du ikke skal se dem som en direkte låneudbyder, men derimod mere som en form for lånemæglere. Dette har den fordel for dig det er låneudbyderne der kæmper om dig og ikke dig der skal kæmpe om dem.

 

Få et personlige lånetilbud fra flere banker

Når du ansøger om et lån gennem Autolånet, vil du modtage lånetilbud fra flere forskellige banker. De lånetilbud du modtager er et individuelt lånetilbud som er tilpasset dig og din ansøgning. Det betyder derfor, at du får en flere lånemuligheder (lånetilbud), der passer til lige præcis dine ønsker og behov.

Spar tid og penge

I det at det er bankerne der kæmper for at give dig det billigste lån, så får du ofte et langt bedre tilbud, end det ellers er tilfældet. Derudover spare du tid fordi du bare kan lave en låneansøgning og dermed behøver du ikke at lave flere ansøgninger for at indhente flere tilbud fra forskellige låneudbydere. Når du laver en låneansøgning igennem Autolånet så er det gratis og uforpligtende, så du behøver altså ikke at tage imod nogen af de lån, du bliver tilbudt, hvis du ikke ønsker det.

Det er dermed helt gratis at gøre brug af Autolånets service.

Autolånet tilbyder flere forskellige typer lån

Hvis du står og skal låne til bil-, MC- eller bådlån, så kan det være en fordel at benytte Autolånet. De hjælper dig med at indhente tilbud på flere forskellige lånetyper. Du kan blandt andet vælge, om du ønsker billån med eller uden udbetaling, alt efter hvad der passer dig og dit behov.

Autolånet bil lån

Mulighed for store lånebeløb

Hos Autolånet, kan du låne helt op til 350.000 kroner i op til 12 år, hvilket betyder, at den månedlige ydelse vil være overkommelig for de fleste. Mindstebeløbet man kan låne er 30.000 kr. Hos dem er det ikke muligt at låne i mindre end et år. Det betyder altså at et lån igennem Autolånet er til dig, der har brug for et større lån (lån til MC, bil eller båd). Det giver derfor også bedre meningen at benytte sig af mindre låneudbydere, hvis du kun har brug for et lidt mindre lånebeløb.

Det bedste billån, hos Autolånet bil (bil finansiering)

Det smarte ved at optage et lån igennem dem, er at du også kan bruge lånet til at købe brugte biler. Du behøver derfor ikke at købe hos en forhandler. Det er helt op til dig. En af fordelene ved at bruge dem er at du lader bankerne konkurrerer om dig som kunde, og ikke omvendt. Det eneste du skal gøre er at udfylde én låneansøgning og det tager ca. 2-5 min. Derefter vælger du bare det bedste billån.

Billigste MC lån

Hos Autolånet kan du låne til en motorcykel du altid har drømt om. Hos Autolånet kan du gratis og uforpligtende ansøge om et MC lån. Du skal ikke stille sikkerhed for din nye motorcykel. Dette betyder at renten bliver en smule højere.

Autolånets banker

Når du ansøger igennem Autolånet, så låner du ikke pengene af dem, men derimod en af deres samarbejdspartner: Basisbank, Resurs bank eller Express bank. Du vælger helt selv, hvilket billån, bådlån eller mc lån du tager.
Autolånet bil lån

 

Autolånet Trustpilot

Michael

Vores anmeldelse af Autolånet viser gode anmeldelser.

Der var stor besparelse at hente og fik tilbud fra flere banker. Ret nemt

Thomas

Autolånet har mange gode anmeldelser på Trustpilot.

Super nemt og billigt billån. Fik flere tilbud og udbetalt pengene til min konto efter et par dage.” 

Ofte stillede spørgsmål Autolånet

Hvordan virker Autolånet?

Hos Autolånet få du flere personlige lånetilbud ud fra kun èn låneansøgning. Det er gratis og uforpligtende. De sender altså din låneansøgning ud til deres bankpartnere. De vurderer med det samme din låneansøgning og sender lånetilbud direkte tilbage til dig. Herefter vælge du bare det lån der passer dig bedst. Du sparer derfor både tid og penge ved at bruge Autolånet.

Koster det penge at benytte Autolånet?

Det er altid gratis og uforpligtende at ansøge om lån gennem Autolånet. Du skal heller ikke stille sikkerhed i den bil, båd, MC eller Campingvogn du ønsker at købe.

Hvilke banker samarbejder Autolånet med?

De samarbejder i øjeblikket med Basisbank og Express Bank og i fremtiden vil flere banker blive tilknyttet tjenesten.

Hvad kan jeg låne penge til?

Hos Autolånet kan du ansøge om lån til: Billån, Bådlån, MC lån eller Campingvogn i deres Campingcenter.

Hvor meget kan jeg låne?

Du kan låne fra 30.000 kr. til 350.000 kr. med løbetid fra 1 – 12 år. Hos Autolånet bestemmer du selv hvor meget du vil låne og hvilken løbetid du ønsker på dit lån.

Hvor lang tid tager det at lave en låneansøgning?

Det tager ca. 2 minutter at lave en låneansøgning hos Autolånet.

Hvor modtager jeg pengene?

Når du har valgt et lånetilbud og underskrevet låneaftalen, så vil der typisk gå 1-2 hverdage før pengene er på din konto.

OffentligeYdelser.dk’s anmeldelse af Autolånet 5/5

Autolånet.dk har fået mange gode anmeldelser på Trustpilot fra mange af deres tilfredse kunder. De er også unikke på det punkt at de har fokus på billån, MC-lån eller bådlån. Deres hjemmeside er god og man får et hurtigt svar på sin ansøgning. Det er altid en god ide at få flere lånetilbud, så du kan vælge det billigste lån.

Åbningstider

Alle hverdage fra 10:00 – 15:00

Adresse

Lån penge hos autolånet.
Autolånet – Vestergade 3. 1456 København K