Bedste lån 2020

Hos os kan du finde det bedste lån. Vi har lavet et overblik over det danske lånemarked lige nu og her. Der er flere typer billig lån hos selskaberne og for at finde det bedste lån med de mest gunstige vilkår, kan du anvende vores låne-sammenligner, med at finde den låneudbyder der passer bedst til dine behov. Det kan være svært at finde det bedste lån, for hvad der er det bedste lån for andre, er måske ikke det bedste lån for dig – og det gælder både realkreditlån, banklån og online-lån. Vi har derfor gjort det muligt via vores låne-sammenligner, det kunne f.eks. være ”hurtig udbetaling” samt lav ÅOP. Du kan dermed nemt finde det bedste lån 2020 for dig.

Bedste lån i december 2020 – Sammenlign billige lån og vælg det bedste herunder:

 

 

Vores låne-sammenligningsmaskine

For at hjælpe dig har vi designet en låne-sammenligningsmaskine, så du nemt og kan skabe dig et overblik over lånemarkedet i Danmark. Du kan derfor vælge hvad der betyder noget for dig samt et ønsket lånebeløb. Vores låne-sammenligningsmaskine udvælger derefter de låneudbyder der kan tilbyde dig det du ønsker. Hvis du ønsker det bedste og billigste lån, så er det en rigtig god ide at ansøge om præcis det samme lån hos flere låneudbydere og derefter vælge det bedste lån.

Alle låneudbydere af billige lån på vores oversigt har fokus på kundeservice. Du vil derfor opleve hurtige svar på dine spørgsmål hvad enten du henvender dig på chat, mail eller telefonisk. For at finde det billigste lån, er du nødt til at ansøge flere steder. Dette kan du læse mere om længere nede på denne side.

Er du i tvivl om et givent låneselskab er det bedste for dig, kan du med fordel læse vores mange guides, det kan blandt andet være en fordel og læse mere om ÅOP.

 

Bedste lån i Danmark

Realkreditlån er kendt som et lavtforrentet lån og det er derfor også de billigste lån i Danmark. Renten har aldrig været så lav som den har været de seneste år.  Det er en positivt for mange låntagere, da det ikke er muligt at forhandle om renten. Det er derimod muligt at forhandle om gebyrerne og evt. omkostninger. Dette er særligt muligt for kunder med en god sund økonomi.

 

Løbetid for Danmarks bedste lån

Normalt så har Danmarks bedste lån, altså realkreditlån, typisk en løbetid helt op til 30 år. Jo længere løbetid man har på sit realkreditlån, desto lavere bliver din månedlige ydelse. Det vil ikke betyde at du reducere sin gæld, og renteudgifter vil samlet set blive højere, men til gengæld kan man få mere luft i økonomien hver måned.

Du kan læse mere om realkreditlån, kan vi anbefale Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside Forbrug.dk.

 

Bedste banklån

Det kan være svært at finde det bedste banklån. Nogle mennesker ser det bedste banklån som værende det lån med den laveste rente, andre ser det som værende det bedste banklån der hvor man får den bedste service, andre vil prioritere at låne processen er enkel og hurtig. Hvis vi ser på renten på banklån i 2020, så er den generelt højere end renten på realkreditlån. Modsat realkreditten så er det bankerne der selv sætter renten. Det er derfor også muligt at forhandle dig til en bedre rente og lavere gebyrer. Du kan muligvis også forhandle dig frem til bedre lånevilkår, hvis du for f.eks. allerede har bankkonti og indlån, pension, realkredit, forsikring  osv. i banken.

 

Bedste lån online

Online-lån, også kendt som forbrugslån, SMS-lån og Kviklån, er kendte for at være hurtige lån med en  generelt høje renteniveau. Når du skal finde det bedste lån online, så er der i modsætning til realkreditlån og banklån ikke noget at forhandle om når det kommer til renten, gebyr og øvrige omkostninger etc. De fleste online låneudbydere har derimod en minimumsrente og en maksimumsrente, og den rente som de tilbyder dig kommer an på bankens kreditvurdering af dig, hvilket sker automatisk. Som udgangspunkt så vil du få en lavere rente desto bedre din økonomi er.

 

Når du skal vælge det bedste lån online skal du første og fremmest undersøge dine muligheder. Vi har gjort det nemt så du kan bare bruge vores låne-sammenligningsmaskine. Herunder vil du finde lån med afdragsfrie måneder efter eget valg, og som ny kunde kan du også finde nogle online-lån med 30 dages rentefrihed. Det er vigtigt at du ansøger om det samme lån flere steder, det tager kun få minutter, og det kan spare dig for rigtig mange penge, du vælger bare det lån der passer bedst til dine behov. Husk at det alt er godt at se på ÅOP når du skal vælge det bedste lån online.

The best student loan

Bedste lån til studerende

Hvis du er studerende, så er det desværre begrænset, hvilke lånemuligheder du har til rådighed, da du typisk kun har SU’en som din indkomst. Da de fleste studerende kun har et fritidsjob, så er det begrænset hvor meget de kan tjene. Grundet den lave indkomst og økonomiske usikkerhed så er det næsten umuligt for studerende at låne i banken. Det bedste lån til studerende er derfor et SU-lån, hvis man ønsker at låne mere, så har man mulighed for et online-lån,  f.eks. et kviklån. Man skal dog forvente nogle større låneomkostninger.

 

Er online lån = bedste lån?

Der er store forskelle på, hvilke ønsker man har til sit lån og låneudbyder. Hvis man ønsker et billigt lån, så vil et realkreditlån eller et banklån være det bedste valg. Hvis du derimod ser det bedste lån som værende det lån hvor ansøgningsprocessen kun tager få minutter og pengene bliver udbetalt samme dag, så er online lån = bedste lån. Prisen ved et online-lån vil afhænger af, hvilken kreditvurdering låneselskabet vil lave. Kreditvurderingen er for det meste automatiseret, hvilket også er grunden til at de kan lave en kreditvurdering på få sekunder.

Den bedste anbefaling vi kan give dig er at ansøge om præcis det samme lån flere steder, hvorefter du sammenligner lånetilbuddene, ÅOP, løbetid, lånebeløb og hvad der ellers er vigtigt for dig.

 

Hvordan sammenligner man et lån når man vil finde det bedste og billigste?

Når du skal sammenligne forskellige lån med samme lånebeløb og samme løbetid, så er det interessant hvad den samlede pris for lånet bliver. Mange tror at man bare kan sammenligne renteudgifterne, men det er desværre en stor fejl.  Du skal derimod sammenligne lånenes ÅOP (årlige omkostninger i procent). Lånets ÅOP fortæller dig om den samlede pris på lånet, både inklusivt renter, gebyrer og oprettelses omkostninger osv. ÅOP er et nøgletal, der er let sammenligneligt, hvis du sammenligner lån.

Sammenlign lånenes løbetider

Der kan være stor forskel på løbetiden for de forskellige lån man kan optage. Der kan være løbetider fra få dage til over 12 år. Når man skal vælge løbetid på sit lån, så er det vigtigt at man har et godt overblik over sin økonomi. Et kviklån kan blive meget dyrt hvis man ikke betaler sine afdrag på lånet. Det kan derfor være den bedste løsning at finde et lån, der har en lang løbetid. Jo længere løbetiden er, des lavere bliver lånets månedlige ydelse. Du kan dermed ved at vælge en længere løbetid, skabe mere luft i din økonomi. Du skal bare være opmærksom på i det at du skal låne pengene i længere tid, så vil lånet også blive dyrere.

 

Bedste lån uden sikkerhed

Find det billigste lån uden sikkerhed hos OffentligeYdelser.dk

Som låntager kan det være betryggende at vide at man ikke skal stille sikkerhed for et lån. Hvis man ønsker det bedste lån uden sikkerhed, så vil det oftest ikke være muligt at få et realkreditlån eller i banken, da de typisk stiller høje krav om sikkerhed. Så hvis du ønsker det bedste lån uden sikkerhed, så bliver du nødt til at tage et online-lån. Grundet den høje konkurrence på lånemarkedet, så kan du faktisk finde forholdsvis billige kviklån. De ved at for at kunne tiltrække nye kunder, så skal de tilbyde nye kunder gode lånetilbud, det kan være rentefrihed, afdragsfrihed eller gratis lån i 30 dage. For næsten alle kviklån, så kan man få et godt lån uden sikkerhed.

 

Rentefrihed

Hvis du står og mangler penge men har svært ved at se, hvordan du skal betale første måneds afdrag, så kan et online-lån med rentefrihed være det oplagte valg. Flere låneudbydere tilbyder nemlig mindre lån, typisk kviklån, med 30 dages rentefrihed til nye kunder. Det betyder derfor at du har en løbetid på 30 dage. Det er smart, hvis du ved at du får penge til den første og dermed kan afbetale lånet. På den måde kan du lån rentefrit i 30 dage.

 

Afdragsfrihed

På nogle forbrugslån, kan du vælge afdragsfrihed. Dette vil typisk være i et par valgfrie måneder om året. Når man har et lån med afdragsfrihed, så vil sige, at du i de måneder ikke skal afbetale på dit lån, hvilket vil sige at du ikke nedbringer din gæld i de måneder, men derimod få du mere luft i økonomien i dine afdragsfrie måneder, hvilket kan være en stor hjælp hvis du f.eks. ved at julen bliver en hård måned økonomisk. Et lån med afdragsfrihed er meget attraktiv hos mange låntagere.

 

Hvad er rente?

Rente er det gebyr du betaler for at låne penge. Renten er en bestemt procentsats af det beløb du låner.

 

Lav et budget

We always recommend that people set a budget when they start to consider taking out a loan. Once you’ve made a budget, you know exactly how much spending and revenue you have per month. Therefore, you also know how much you have to pay off any. loan.

 

A loan that suits your needs = the best loan

Some people believe that the best loan is the cheapest loan. Others will think that the best loan is a loan with interest-free loan and others will again think that a long-term loan is the best loan. Therefore, you must decide what is the best loan for you. You can find in our list of loans and loan providers exactly the loans and loan providers that fit exactly what you see as being the best loan.