Hvad er et kviklån?

Et kviklån er en hurtig og nem låneform der giver dig mulighed for at have pengene på din konto i løbet af få minutter. Du vil hurtigt få et klart overblik over, hvor mange penge lånet koster dig i alt.

 

Et kviklån er et kortfristet lån og du ved præcist hvad det koster dig hver måned og du kan alt indfri dit lån, hvis du kommer til penge. Du ved fra start hvornår dit lån er tilbagebetalt og du dermed er gældfri. Kviklånet er eksploderet i popularitet de seneste år, og med god grund. Med et kviklån stiller låneudbyderen nemlig ingen spørgsmål om hvad pengene skal bruges til, og du kan låne penge uden at stille sikkerhed. Hvilket betyder at du ikke behøver at have hus og bil, for at låne penge, og hvis du har, så skal du ikke være bange for at miste dine værdier. OffentligeYdelser.dk udbyder ikke lån, men vi er udelukkende en sammenligningstjeneste, der hjælper dig med at skabe et overblik over de bedste lån på markedet i 2029.

Husk at der er 100% gratis og uforpligtende at lave en låneansøgning. Du kan derfor godt ansøge om det samme lån hos flere låneudbydere, hvilket gør at du kan sammenligne de forskellige lånetilbud og dermed får det bedste kviklån.

 

Kan jeg få et kviklån?

Det er meget nemt at udfylde en kviklåns ansøgningen og du kan gøre det hele på 2 minutter fra din mobil, pc eller tablet. Du skal derfor heller ikke møde op i banken. Du skal dog opfylde nogle få krav for at kunne optage et kviklån.

  • Du skal være fyldt 18 år
  • Du skal have NemID, som også bruges til at underskrive låneaftalen
  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal gerne have en fast indtægt

For at kunne optage et kviklån, så skal du være myndig og derfor være minimum 18 år. Eftersom de fleste unge mellem 18 og 19 år er under uddannelse eller har en lav indkomst, så er det begrænset hvad de kan låne i en almindelig bank og denne stramme stramme kreditpolitik løsnes først op når du bliver 20-25 år, og når du er +25 år, så er der ikke længere begrænsende aldershensyn. Du skal bruge dit NemID for at bekræfte din identitet og foretage en digital underskrift.Kan jeg få et kviklån?

Hvis du tidligere har haft problemer med at overholde betalingsfrister, så kan du være havnet i skyldnerregistret (RKI eller Debitor Registret). Mange låneudbydere stiller krav om, at du ikke må være registreret som dårlig betaler.

 

Hvordan opstod kviklån?

Kviklån startede oprindeligt som mikrolån. Det var et alternativ til mindre erhvervsdrivende, hvilket gjorde det muligt for dem at udvide og udvikle deres forretning. Ideen omkring hurtige lån et efterfølgende bredte sig e, og i dag er det muligt for alle at optage et kviklån (som også er kaldes minilån, mikrolån og sms-lån).

 

Derfor er kviklån blevet så populære 

Hvis man ønsker at låne penge i dag så vil de fleste gå i banken, men det er desværre tit en lang og udmattende proces. For det første, er der ingen garanti for at du bliver bevilliget det lån du ønsker, da mange banker stille meget strenge krav til hvordan din økonomi skal se ud og ikke mindst hvordan pengene skal bruges. Det er derfor de færreste banker der vil låne dig penge til en ny sofa eller drømmeferien.

Hvis du derimod vælger at lån penge online fremfor at gå i banken, så er der stadig enkelte krav, men processen er meget hurtigere og pengene kan du have på din konto samme dag. Derudover stilles der ikke spørgsmål til hvad du skal bruge penge på. Vi har samlet de bedste låneudbydere på markedet, så du nemt og trygt kan låne penge til det du står og mangler allerede i dag.

 

Hvornår er et kviklån det rette valg?

Dette er et spørgsmål vi ofte bliver stillet og det er svært at sige præcist, hvornår det, at optage et kviklån, er det rigtige valg. Hvis du overvejer at optage et kviklån, så er det en rigtig god hvis du først får skabt dig et godt overblik over din økonomi. Det er vigtigt at du sikre dig, at din økonomi kan rumme et lån. Det vil sige at du skal sikre dig at du kan betale de udgifter der er forbundet med et kviklån. Det er derfor en rigtig gode ide hvis du sætter dig ned og lægger et budget inden du optager et lån.

Et kviklån kan være et rigtig godt valg, hvis du skal have udbetalt penge nu og her. Det kan være at du pludselig står og mangler penge til reparation af bil, en ny computer, en ny mobil, boligindskud eller måske står du og mangler lidt penge til resten af måneden. Et kviklån kan derfor være en stor hjælp i hverdagen.

Den største fordel ved et kviklån er, at du vil opleve en hurtig og nem låneproces. Som låntager får du hurtigt svar og du får udbetalt pengene med det samme via straksoverførsel.

 

Er et kviklån dyrt eller billigt?

Med et kviklån er du sikret fuld gennemsigtighed over alle de udgifter der kan være forbundet med lånet. Du ved derfor præcis hvad det vil koste dig at låne pengene. Du kan derfor nemt udarbejde et præcist budget der sikrer, at du har råd til at afbetale på gælden, så den ikke vokser dig over hovedet. Derfor er kviklån en god løsning, hvis du ønsker et nemt og hurtigt lån med klarhed over omkostningerne forbundet med lånet. Når du søger om et kviklån, så vil låneudbyderne typisk oplyse dig en standardrente, som efterfølgende tilpasses din alder, beløbsstørrelse, individuelle kreditvurdering, lånets løbetid m.m. Hvis du derfor har en sund økonomi, så vil din rente typisk også være lavere end hvis du havde en mindre god økonomi. Du kan læse mere om billigt lån her.

 

Hvorfor er kviklån så dyre?

Der er stor forskel på lån og de krav der stilles til lånetageren. Kviklån er et kortfristet lån, hvor det ofte forventes at du tilbagebetaler pengene hurtigere end mere traditionelle låntyper. Typisk vil du skulle tilbage betale kviklånet i løbet af 1-4 måneder, men du kan også finde kviklån kan have længere løbetid. Kviklån er utrolig nemme at få, og mange danskere bruger dem til at lette hverdagen eller til at betale uforudsete udgifter.

Det kan blive dyrt at optage et kviklån, hvis du ikke er i stand til at tilbagebetale din gæld. Du skal derfor altid huske at sikre at din økonomi er god nok, så du kan tilbagebetale lånet. Renten for kviklån er ofte højere end andre typer lån. Den højere rente skyldes at den online låneudbyder har “sikkerhed” i en højere rente. Det er en slags kompensation for, at man ikke skal stille sikkerhed for lånet.

 

Billigt kviklån

Hvordan finder man det billigste kviklån online? Svaret er enkelt. Du sender en låneansøgning til tre forskellige låneudbydere – dette er 100% gratis og uforpligtende – Du får herefter 3 forskellige lånetilbud. Det er vigtigt at du nu ser på ÅOP, som er forkortelsen for Årlige Omkostninger i Procent (det er det tal). Den der har den laveste ÅOP er det billigste kviklån.

Husk: En lav ÅOP er lig med et billigt lån

 

Hvem optager et kviklån?

Kviklån er populært blandt danskere. Et kviklån er et lån, som kan bruges til forbrug. Det vil sige, at du kan bruge penge til det du ønsker uden der blevet stillet spørgsmål, hvilket ville have været tilfældet hos en traditionel bank. Mange danskere optager derfor kviklån når de står og mangler penge til den rejse, som de altid har drømt om eller hvis de står og mangler lidt penge sidste på måneden. Der er også mange personer, som optager kviklån, når de får uforudsete regninger. Et kviklån bruges derfor af mange og til mange formål. Et kviklån er derfor med til at skabe et større økonomiske råderum i hverdagen.

 

Kviklån til studerende

Det kan være meget svært at få et lån i en traditionel bank, hvis man er ung og studerende. Et kviklån til studerende kan derfor være en nødvendighed, hvis man står med en uforudset udgift sidst på måneden eller mangler penge til indskuddet til lejligheden osv. Det behøver heller ikke at være en dum ide, så længe man får afbetalt på sit lån.

Hvor mange unge optager kviklån?

I Danmark er der rigtig mange unge, som optager et kviklån. Faktisk er der lavet en undersøgelse der viser at hver fjerde ung mellem 18 og 30 år, har taget et kviklån, banklån eller købt på afbetaling. Da det er svært for unge at optage et lån i banken, så vælger mange det populære kviklån når de ikke kan betale deres regninger eller hvis de ønsker at købe en ny mobil, computer eller blot vil på ferie.

 

Hvad er det billigste kviklån?

Ved hjælp af vores låne-sammenligner kan du finde det billigste lån anno 2020. Det vil være en rigtig god ide at ansøge flere låneudbydere om det samme lån. På den måde får du flere lånetilbud som du kan sammenligne. Der er en række forhold, som du bør være opmærksom på, når du sammenligner lån. Du bør altid vurdere lån ud fra: ÅOP (de Årlige Omkostninger i Procent) som et et tal som fortæller dig hvad det vil koste dig årligt at have lånet. Et låns ÅOP er derfor et rigtig godt sted at starte, når du sammenligner lån. Når du er opmærksom på ovenstående, så kan du nemt og hurtigt finde det billigste kviklån online ved at vælge det lån som har den laveste ÅOP.

 

Lån penge nu

Du kan nemt og hurtigt låne penge. Der er masser af online låneudbydere og du finder de bedste her på siden. Det er vigtigt at man finder den rigtige låneudbyder, dette gøres bedst ved at bruge vores låne-sammenligner, derefter skal du sende en låneansøgning til tre forskellige låneudbydere (dette er 100% gratis og uforpligtende), derefter modtager du tre forskellige lånetilbud. Du skal nu læse de generelle vilkår og betingelser godt igennem før at du vælger at underskrive lånetilbuddet. Du finder det billigste lån ved at finde det lån med den laveste ÅOP.

 

Gratis kviklån

Når du beslutter dig for at optage et lån online, så er du sikkert også interesseret i at finde den billigste kviklån. Der er stor konkurrence, så flere låneudbydere tilbyder et gratis kviklån til nye kunder. Du kan dog ikke låne mere end 3.000 kr. Disse gratis lån fungerer ofte også som kviklån 30 dage, hvor du skal have tilbagebetalt pengene indenfor 30 dage, hvilket er fint, hvis du alligevel snart får løn, så du kan tilbagebetale det gratis lån.

 

Kan jeg fortryde mit kviklån?

Måske havde du ikke andre valg da du optog dit kviklån. Du stod måske desperat og manglede penge og valgte derfor et lån penge udbetaling i dag. Måske er din situation ændret sig siden du optog lånet. Hvis dette er tilfældet så er det vigtigt at huske på, at du inden for 14 dage har fuld ret til at fortryde dit lån. Det eneste du skal gøre er at kontakte din udbyder. Du skal selvfølgelig sørge for at tilbagebetale det fulde beløb tilbage inden de to uger er gået. Hvis dette ikke sker, så har du ikke længere ret til at gøre krav på din fortrydelsesret.

 

Kviklån sammenlignet med et banklån

Kviklån har været under kritik på grund af deres høje ÅOP sammenlignet med normale banklån. Der er derfor indført en lov om at låneudbydere skal oplyse ÅOP på de lån de tilbyder. Dette gælder både banklån og kviklån. Dette gør det dermed også nemmere at finde det billigste kviklån. Det eneste du skal gøre er at bruge vores låne-sammenligner, vælg tre låneudbydere, ansøg om et lån hos alle tre (dette er gratis og uforpligtende), vælg derefter det tilbud der har den laveste ÅOP.

Læs evt. vores artikel omkring kassekredit vs. lån her.

Fordele

Der er flere fordele ved at optage et kviklån igennem vores udbydere.

Hastighed

Du kan have pengene på din konto om 5 minutter. Det har aldrig været så nemt og hurtigt at få et lån.

Ingen spørgsmål/Du bestemmer selv

Hos en bank skal du tit fortælle din bankrådgiver hvad du har tænkt at bruge pengene på, dette er IKKE tilfældet hvis du ansøger om et kviklån. Du bestemmer helt selv hvad du vil bruge pengene på!

Ingen krav om sikkerhed

En ting der er fælles for alle banklån, er at du skal stille en form for sikkerhed, om det er er værdi i hus eller bil. Når du optager et kviklån så skal du ikke stille sikkerhed, du skal derfor heller ikke være bange for at miste bilen eller huset, hvis du ikke kan betale lånet.

Lån hvor og hvornår du vil

Du kan optage et kviklån via computer, tablet eller mobil. Du kan låne og få udbetalt pengene med det samme alle ugens dage også på helligedage. Dette er ikke muligt med et banklån.

Enkel ansøgningsproces

Du finder låneudbyderen her på siden (dette er gratis) derefter klikker du på ”ansøg nu”. Derefter lander du på låneudbyderens hjemmeside, hvor du blot skal udfylde en kort ansøgningsformular og underskrive med dit NemID.

Nemmere godkendelse

Udbydere af kviklån sætter kun få krav til dig som låntager

Gratis kviklån

Hos flere låneudbydere kan du låne helt rente- og gebyrfrit i den første måned eller to

Hurtig svar- og udbetalingstid

Du får meget hurtigere svar på din ansøgning og pengene vil stå på din konto i løbet af få minutter til få dage.

 

Ulemper

Høj ÅOP

Den eneste ulempe der er ved et kviklån er den høje ÅOP. Grunden til den høje ÅOP er at kviklånsudbydere ikke ønsker den samme sikkerhed som bankerne. Dette gør at du kan låne uden at have en høj indkomst eller eje et hus eller bil.

Her på siden opdaterer vi løbende låneoversigten med helt nye kviklån, SMS lån, billån og mange andre lånetyper, så du altid kan finde det bedste alternativ til et banklån.

Valget er dit.