Lån penge på kontanthjælp

Mange mennesker kan få brug for at låne lidt penge og folk på kontanthjælp eller dagpenge er ikke en undtagelse. Derfor er der mange det søger efter et lån på kontanthjælp eller dagpenge. Måske har du allerede været nede i banken for at spørge efter et lån, men du blev afvist på grund af din nuværende situation. Dette skyldes muligvis, at banker har stor fokus på at du også kan tilbagebetale lånet. Står du i den situation at du er på overførselsindkomst som kontanthjælp eller dagpenge, og har brug for penge, så kan et kviklån muligvis være din eneste mulighed. Der er i dag mange kviklåns udbydere som netop tilbyder lån til folk der er på kontanthjælp.

 

Gode råd omkring lån på kontanthjælp

Det kan være fristende at tage et lån, når der pludselig står og mangler penge, men det er vigtigt at du er opmærksom på at du også kan tilbage betale lånet, så du ikke står med en gæld du ikke kan betale. Det er derfor en rigtig god ide at du laver et budget for din økonomi inden du vælger at låne, på den måde kan du sikre dig at du også kan betale lånet tilbage selv hvis du er på kontanthjælp. Når du har overblik over din økonomi, så kan du nemt finde et lån på kontanthjælp eller dagpenge.

 

Lån på kontanthjælp

Der er mange der har spurgt os om det er muligt at låne på kontanthjælp eller dagpenge. Svaret er: ”muligvis”, det er sværere at få lov til at låne, hvis du ikke har et fast arbejde. Det er næsten sikkert at du vil få et nej til et lån på kontanthjælp, hvis du går i banken. Der er heldigvis mange andre muligheder for at låne penge på kontanthjælp, og her har det online lånemarkedet åbnet op for nye muligheder, det er som udgangspunkt langt lettere at blive godkendt til et kviklån, selv hvis du er på dagpenge eller kontanthjælp. Det er dog vigtigt at huske at kviklån typisk et dyrere form for lån end eksempelvis banklån, så de ekstra udgifter på lånet skal der også tages højde for.

 

Svar på spørgsmål

Kan man få et lån på kontanthjælp?

Ja, du kan via vores låneberegner finde det lån der passer til dig, selvom du er på kontanthjælp.

 

Kan jeg få et lån, hvis jeg er i RKI?

Du kan godt låne penge trods RKI, men du skal typisk have en kautionist. Der vil også altid laves en individuel kreditvurdering, men det skal ikke afskrække dig. Mange låneudbydere har bygget deres forretning baseret på lån trods RKI.

 

Kan man låne penge uden kreditvurdering?

Det kan du i bund og grund godt, men der vil altid laves en automatisk kreditvurdering, Og du kan låne, hvis du er fyldt 18 år.

 

Quick lån på kontanthjælp

Et Quick Lån kan give tiltrængt luft i budgettet, hvilket mange kontanthjælpsmodtagere kan have brug for. Der er sjældent mange penge at gøre godt med, når man er på kontanthjælp eller dagpenge, hvilket kan være hårdt for de fleste. Lån trods bistandshjælp er en hjælpende hånd til dig, som trænger til en ny computer, iPhone, uforudsete regninger, ferie, ny scooter eller tv – du bestemmer selv hvad du vil bruge pengene på.

 

Nye låne muligheder på kontanthjælp

Tidligere var det ikke muligt at få et lån hvis man var på kontanthjælp, men der er heldigvis sket meget efter det er blevet muligt at låne online. Kviklånsudbyderne har den holdning at alle skal have samme muligheder for at låne penge, og det gælder ikke mindst folk på kontanthjælp.

 

Hurtig lån uden fast indtægt

Det kan være svært at finde et lån på kontanthjælp eller dagpenge låne penge uden indtægt. Tidligere så er offentlige ydelser så f.eks. kontanthjælp og dagpenge ikke blevet accepteret som fast indtægt. Heldigvis så har de online låneudbydere ikke et problem med at se offentlige ydelser som en fast indkomst. Du kan derfor uden problemer få hurtig lån uden fast indtægt på samme vilkår som alle andre.

 

Lån penge uden at vise lønseddel

Når du ansøger online, så skal du ikke vise lønseddel. Låne udbyderen vil automatisk via eSKAT hente dine økonomiske oplysninger, dette sker helt automatisk, så der er altså ingen bankrådgiver og gennemtjekker din økonomi. Det er faktisk så nemt at du heller ikke skal indsende et budget, så det kan faktisk ikke blive meget hurtigere og nemmere at låne penge.

 

Kredit uden sikkerhed

Hvis du er på kontanthjælp, så må du ikke eje store værdier, så har det påvirkning på din kontanthjælp, det kan derfor også være svært at stille sikkerhed i banken når man er på kontanthjælp. Hvis du derimod vælger at ansøge om kredit uden sikkerhed så skal du vælge et online lån. Her skal du ikke stille sikkerhed for lånet. Du kommer til at betale en lidt højere rente, men har samtidig ikke mulighed for at miste hus og hjem. Det tager 2-5 minutter at ansøge om et online lån.

 

Finansiering uden kreditvurdering

Man skulle næsten ikke tro at det er muligt, men via de nye online lån som f.eks. kviklån, så kan du ansøge om et lån op til 500.000 kr., det tager kun 2 minutter. Hvis man skal have finansieret en bil eller andet,  så vil din bankrådgiver typisk lave en kreditvurdering. Hvis du derimod laver et online lån så kan du få finansieret bilen uden en kreditvurdering af en bankrådgiver, det hele sker automatik online. Kviklån uden kreditvurdering fra en bankrådgiver er absolut en af de væsentligste årsager til kviklånenes kraftigt stigende popularitet.

 

Få kredit som ledig

Som vi har nævnt flere gange i denne gennemgang af lån på kontanthjælp eller dagpenge, så er det ikkVejen til hurtige penge på kontanthjælp eller dagpenge.e noget problem at optage kredit eller lån som ledig eller hvis du er på anden form for understøttelse. Du kan i vores låneoversigt finde det lån der passer til dine behov. Det tager kun 2 minutter at ansøge om et lån på kontanthjælp eller et lån på dagpenge.