Vi hjælper dig med at finde det bedste lån

Lån nemt penge på 2 minutter!​
0
brugere hjulpet af OffentligeYdelser.dk
Lånebeløb
Alder

Lån opdateret d. 02/10-2022
Søgeresultater i alt: 29

Udtalelser

Vores kunder siger
 • 5
  Jeg er alenemor og stod og manglede penge til en nye barnevogn. På ingen tid fandt jeg det rigtige lån og havde penge på min konto samme dag
  Pia
  på 35 år
 • 5
  Jeg havde lige afsluttet gymnasiet og ville gerne ud og rejse. Jeg fandt nemt og overskueligt det lån som passede til mig
  Anders
  på 18 år

FAQ

Frequent Asked Questions

OffentligeYdelser.dk er en kommerciel sammenligningsportal

Du skal vide at de låneudbydere der markedsføres på siden, ikke nødvendigvis er repræsentative eller fuldt dækkende for det der findes på markedet.

Vi hjælper dig gratis med at finde det rigtige lån

Vi hjælper dagligt vores besøgende med at finde og ansøge de lån, der passer deres behov.

Det er vigtigt at du føle dig tryg, derfor samarbejder vi kun med førende låneudbydere, hvor sikkerhed og servicen altid er i top.

Vil du ansøge et lån, gør du det nemt, ved blot at klikke på ”Ansøg Nu”. Du vil herefter viderestilles direkte til låneansøgningen.

Hvad er et kviklån?

Et kviklån er en hurtig måde at låne penge på. Med et kviklån behøver du ikke stille garanti, og du kan få pengene udbetalt med det samme eller inden for få dage. Kviklån er til dig, der har brug for en ny Macbook, penge til ferien, penge til konfirmationsfesten eller hvis du mangler lidt ekstra i slutningen af måneden. Du vælger selv! Med et lån kan du realisere dine drømme.

Et lån er hurtigt og nemt at ansøge, det tager kun 1 min. Det eneste du skal have klar er dit Nem-ID.

Hvilke lånekriterier skal jeg opfylde?

Som ansøger af et kviklån skal du opfylde meget få og enkelte kriterier for at blive godkendt til et lån.

 • Du skal være fyldt 18 år for at ansøge om et kviklån.
 • Du skal have fast bopæl i Danmark og arbejdstilladelse, men du behøver ikke har have et fast job for at blive godkendt til et lån.
 • Du skal have dansk bankkonto og et NEM-ID.

Et par råd til ansøgning af kviklån

Der er mange låneudbyder og der lokkes med lave renter, gode tilbud og ingen administrative omkostninger ved oprettelsen. Det kan derfor være svært at finde den låneudbyder som tilbyder det billigste lån. Derfor skal du altid sammenlign de årlige omkostninger i procent som lovpligtigt skal være anført ved kviklån. Du kan bruge ÅOP som parameter. ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent og som navnet angiver er dette tal summen af alle dine omkostninger på lånet på årlig basis. Denne betegnelse dækker samtlige udgifter ved lånet og kan derfor bruges til en direkte sammenligning af de forskellige lånetilbud. Det vil sige at jo lavere en ÅOP desto billigere renter, gebyrer og øvrige omkostninger er der ved lånet.

Hvornår får jeg pengene udbetalt?

Du har pengene hurtigt på din konto. Du kan se under hver låneudbyder, hvor hurtigt det går. Langt de fleste låneudbydere udbetaler de godkendte lån samme dag.

OBS: Der er nogle låneudbydere der ikke udbetaler i weekenden eller helligdage. I det tilfælde bliver dine penge udbetalt næste hverdag.

Kreditvurdering

Når du ansøger om et lån, bliver der foretaget en såkaldt kreditvurdering, hvor der ses på din årsindtægt og eventuelle betalingsanmærkninger. En anmærkning i RKI kan i mange tilfælde bevirke, at din ansøgning bliver afvist.

En kreditvurdering bliver ikke kun foretaget for at sikre, at du rent faktisk kan betale lånebeløbet tilbage til banken, det er lige så meget for at sikre, at din privatøkonomi ikke bliver for overbelastet. En kreditvurdering skal derfor også ses som din sikkerhed for din fremtidige økonomi.

Tilbagebetaling

Du kan altid tilbagebetale dit lån før tid. Der er altid mulighed for at betale et højere beløb en enkelt måned eller tilbagebetale hele beløbet på én gang.

Hvis det månedlige afdrag ikke betales på den dato, der er specificeret på fakturaen, vil du normalt få en rykker. Gebyret kan ligge på op til 100 kr. pr. rykker. Kreditor kan vælge at sende dig til inkasso og senere i fogedretten, hvis du ikke straks betaler dine regninger.

Skulle regningen gå det skridt videre, vil du kunne får du en betalingsanmærkning i RKI. Det sker, hvis du har fået tre skriftlige rykkere og stadigvæk ikke har betalt din udestående gæld til den pågældende virksomhed.