Kan jeg få et kviklån som 18-årig?

Når du er fyldt 18 år, så er du myndig i henhold til dansk lovgivning. Det betyder også, at du har mulighed for at lave et lån som 18-årig, men det er ikke alle der vil låne penge ud til folk der er 18 år.

 

 

Lån til kørekort, lejlighed, rejse eller ferie m.m.

Skal du til at flytte hjemmefra og mangler penge til dit depositum eller vil du gerne på ferie, vil du gerne have et kørekort eller skal dine venner købe billet til Roskilde Festivalen, men du har ikke råd? Der er mange ting at man skal have råd til når man bliver myndig. Måske har du allerede prøvet at snakke med banken om at tage et lån – uden held. Årsagen til dette er, at det som 18-årig kan være vanskeligt at få etableret en grundig kreditvurdering, hvilket betyder, at din bank ikke har synderligt gode forudsætninger for, at kunne kalkulere på, hvorvidt det reelt set er en mulighed, at du kan betale dit lån tilbage igen.

Vi hjælper dig med at finde det bedste og billigste kviklån til dig og dine behov, og pengene har du til rådighed på din konto med det samme. Det er nemt og hurtigt, og der forventes ikke, at du stiller nogen form for garanti.

Kviklån er netop skabt til dig, der mangler finansiering til de små og store uforudsete udgifter, der kan dukke op i dagligdagen.

Lån til rejse, ny computer, iPhone.

Hvor kan jeg låne penge som 18-årig?

I dag er der mange lånemuligheder hvis du er 18 år. Vi har her på siden samlet de bedste danske låneudbydere. Denne type lån, kaldes normalt for kviklån. Det er en form for forbrugslån, der er kendt for at have en hurtig behandlingstid, det tager kun 5 minutter at lave ansøgningen og derefter så udbetales pengene utrolig hurtigt. Det hele foregår på nettet, hvorfor du ikke skal møde op nogle steder. Det er derfor en oplagt låne form, hvis du står og skal bruge dem nu og her. Kviklån er blevet utrolig populært blandt unge de seneste år.

 

Vigtig information omkring kviklån

  • Det er altid fuldstændig gratis og uforpligtende at lave en ansøgning.
  • Du har altid mulighed for at ansøge flere kviklån, derefter kan du vælge det bedste og billigste.

 

Hvordan kan man låne penge som 18-årig?

Der vil altid være krav når man låner penge, men heldigt for dig, så er der ikke mange krav der skal opfyldes.

  • Du skal være myndig
  • Du skal have en dansk folkeadresse
  • Du skal have en sund økonomi (du må ikke være registeret i RKI)
  • Du skal have en aktiv mail og telefonnummer
  • Desuden er der nogle udbydere, der stiller krav til, at du skal have en vis årlig indtægt. Hos andre låneudbydere er det derimod ikke noget krav. Det betyder også, at hvis du f.eks. kun har en indtægt, der består af SU, så har du typisk stadig muligt for at låne penge hos dem.

 

Hvor kan man låne penge som 18-årig?

Som 18-årige har du mange forskellige lånemuligheder. De fleste vælger det meget populære kviklån, men der findes os mange andre lånemuligheder på trods af din unge alder. Blandt andet kan man tage et såkaldt mobillån, kendetegnet ved denne form får lån er, at det nemt og hurtigt (ca. 5 minutter) og hele ansøgningsprocessen kan gøres via mobilen. Dette byder, hvis du står på en ferie i Italien eller et andet sted i verden, så kan du nemt ansøge om et lån.Hvor kan man låne penge som 18-årig?

I det at der er flere låne muligheder, så giver det også dig mulighed for at optage forskellige typer af lån som 18-årig, men det er ikke alle lån typer, der vil passe til dig. Det er f.eks. ikke muligt at optage et SMS lån som 18-årig, da de fleste låneudbydere stiller krav til, at du kan betale lånet tilbage inden for 30 dage, hvilket ikke mange unge mennesker er i stand til, pga. deres oftest lave indkomst, hvilket gør det svært at betale lånet tilbage indenfor 30 dage.

 

SU-lån vs. lån penge som 18-årig

Hvis du er studerende, så vil det være økonomisk fornuftigt at se nærmere på muligheden for at tage et SU-Lån. Et SU-lån er typisk mere fleksibelt og samtidig også billigere end de andre låne som er på lånemarkedet. Med et SU-lån afgør du selv, hvilke måneder du vil have lånet, og hvor meget du vil have udbetalt hver måned (op til maksimumgrænsen). Du kan således nøjes med at låne det, du reelt har brug for og på den måde holde din gæld nede. Du kan med et sådant lån for bevilliget helt op til 4.000 kr. ekstra om måneden oven i din nuværende SU-sats. Renterne er minimale og du skal ikke betale SKAT af lånet, mens du samtidig også først skal afdrage på lånet, når du er færdig med dit studie.

 

Lån som 18-årige – uden at skulle stille sikkerhed

Der er mange fordele ved at låne penge på nette i stedet for at gå ned i banken. Én af de klare fordele er at du ikke skal stille sikkerhed for lånet, hvis du låner penge på nettet. Det betyder derfor at du ikke skal have en bil eller bolig m.m. for at låne penge. Da det samtidig er de færreste unge mennesker der har råd til bil og bolig, så har de dermed også svært ved at låne penge i banken. Derfor er f.eks. kviklån en rigtig god løsning, hvis du står og mangler penge.

Ydermere, så vil låneudbydere på nettet ikke spørge hvad du skal bruge pengene på, det bestemmer du helt selv. I bund og grund, så er det helt op til dig selv, hvad de skal bruges til. Det er derfor endnu en af fordelene ved at låne penge hos ét af de utallige udbydere, du kan finde på nettet og vores låne side.

 

Find det billigste lån via ÅOP

Sammenlign lån fra flere banker

Vi bliver tit spurgt om hvordan man finder det billigste lån, og der er særligt én ting, du skal se på, hvis du har planer om, at finde det billigste lån på nettet. Du skal se på ÅOP, som er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent. Det er den hurtigste, nemmeste og bedste måde at få et indblik i, hvor meget, du egentlig kommer til at betale for lånet; i ÅOP er alle udgifter indregnet, hvilket gør at du præcis kan se hvad lånet vil koste dig om året og du er selvfølgelig interesseret i at finde det lån med den laveste ÅOP. Det er specielt noget, der er vigtigt, hvis du skal låne penge som 18-årig, da du muligvis ikke har mange penge til at afdrage på lånet, så du vil sikre dig at du har råd til at afbetale på lånet.

Det er også vigtigt at vide at der i forbindelse med et lån med en kort løbetid, så vil det oftest også være forbundet med en højere ÅOP, men det er dog ikke direkte ensbetydende med, at det er dyrere end nogle af de lån, der har en længere løbetid. Det skyldes, at omkostningerne kommer til at virke større, da de fordeles over kortere tid.

 

Vi hjælper dig med at finde det bedste og billigste lån til dig

Det er vigtigt at have et godt overblik over lånemarkedet. Du vil samtidig sikre dig at det er en pålidelige låneudbyder du låner penge fra. Hos OffentligeYdelser.dk er vi interesseret i at hjælpe dig godt på vej. Vi har samlet over 30 låneudbydere og via vores låneberegner kan du finde de låneudbydere som passer til dine behov. Vi foreslår altid at du ansøger hos tre forskellige låneudbydere, hvilket altid er 100% gratis og uforpligtende. De vil derefter sende dig et tilbud, det eneste du skal gøre er at vælge den du synes bedste om…men husk nu at se på ÅOP. Så det er muligt at låne som 18-årig.