Hvad er et SMS lån?

Et typisk SMS lån er et kortvarigt lån på mellem 100 kr. og 20.000 kr. Du betaler ofte kviklånet tilbage indenfor 30 – 120 dage.

Et SMS lån er et kviklån, som du tidligere har kunne ansøge om via sms. Udbyderne af disse lån er dog gået væk fra denne metode, men man kalder til tider stadig lånene for SMS lån, selvom du ikke kan ansøge om lånet via SMS. I dag er kviklån og SMS lån i bund og grund det samme.

 

SMS lån = God ide?

En anden ting der er med til at gøre et SMS lån attraktivt i forhold til for eksempel et banklån er, at der oftest ikke er nogen krav om sikkerhed for lånet. Det er altså muligt at låne penge uden at have en bil, et hus eller eje andet af værdi. Ofte vil det være muligt at låne, hvis du er 18 år eller 21 år. Det er tit ikke muligt hos en traditionel bank.

SMS lån – Lån med hurtig udbetaling

Har du brug for et SMS lån nu? Hos OffentligeYdelser.dk hjælper vi dig let og hurtigt med at finde det lån der passer til dine behov. Vi har gjort det meget nemt for dig. VI har samlet alle de bedste lån fra de bedste låneudbydere her på siden. Vi har yderligere skrevet anmeldelser af hver og enkel, så du kan få besvaret de spørgsmål som du måtte have. Via vores låneoversigt, kan du får alt den information, du skal bruge, inden du foretager et SMS lån.

Vi har nedenfor lavet en guide til, hvordan du finder det bedst og billigste SMS lån.

 

Ulemper ved et SMS lånAnna Finans - Lån nemt på mobilen

Der er naturligvis både fordele og ulemper ved et SMS lån. Når man tager et SMS Lån så får man udbetalt penge med det samme, hvilket er kan virke meget attraktivt. Ulempen er dog at man tit skal betal en høj rente, og det kan derfor blive et meget dyrt lån, hvis du ikke kan betale lånet tilbage. Dette er dog i det færreste tilfælde, at det sker. Vi anbefaler altid, at du lægger et budget, inden du foretager et lån. På den måde kan du sikre dig , at du kan betale lånet tilbage.

Grundet den meget store konkurrence på det online lånemarkedet, så er det i dag muligt at finde et billigt SMS lån, og renten er generelt vist faldende. Det har derfor heller aldrig været så populært at optage et SMS lån, som det er i dag.

 

Fordele ved et SMS lån

Du kan få mange fordele, hvis der er plads i din økonomi til en lidt højere rente sammenlignet med et traditionelt banklån. Når du vælger et SMS lån, så skal du ikke stille sikkerhed for lånet dette er en stor fordel samt en tryghed for dig som låntager. Normalt så vil det ikke være muligt at låne, hvis banken ikke kan se at du har et hus eller en bil.

Ydermere så foregår hele ansøgningsprocessen meget anonymt, og du skal ikke ned i banken eller snakke med en bankrådgiver, som derefter skal give dig lov. Når du ønsker et SMS lån, så forgår hele processen online, og du får for det meste svar med det samme på din ansøgning. Bliver du godkendt til et lån, så kan du have pengene på din konto efter blot 10 min., alt efter hvilken låneudbyder du vælger. Det er gratis og uforpligtende at ansøge om et lån. Du vil modtage et lånetilbud, hvis du derefter vælger at underskrive låneaftalen skal du blot underskrive aftalen med dit NEM-ID.

Endnu en fordel ved SMS lån

En anden fordel er at du kan låne fra hundrede kroner og op til mange tusinde kroner. Du kan også selv bestemme løbetiden(hvor lang tid du vil låne pengene).

Det er vigtigt at huske, at det er relativt nemt at blive godkendt sammenlignet med andre låneformer; typisk er der to meget vigtige krav og det er at du ikke må være registeret i RKI og du skal være minimum 18 år. Du kan læse mere om de forskellige krav under hver låneudbyder.

 

Fordel ved SMS lån

 

Gode råd omkring SMS lån

Vi har nogle gode råd som vil gøre din søgning efter det rette SMS lån/kviklån langt nemmere.

Læg et budget

Det er vigtigt at du kan betale dit lån tilbage. Det er derfor en rigtig god ide at du lægger et budget. Når du har lagt et budget, så ved du hvor mange penge du hver måned har til at tilbagebetale lånet.

Ansøg minimum 3 steder

Det er ganske gratis og uforpligtende at sende en låneansøgning til alle låneudbydere. Da du oftest vil modtage et individuelt lånetilbud, så giver det rigtig god mening at ansøge om det samme lån flere steder. Når låneudbyderne laver en kreditvurderingen kigger de blandt andet på din indkomst, din alder og om du står i RKI. Da det kun tager cirka 2-5 minutter at lave en ansøgning, så kan du dermed spare mange penge, hvis du ansøger flere forskellige steder. Når du har fundet det lån som er billigst, så underskriver du bare lånetilbuddet og så vil du modtage pengene.

 

Gratis sms lån?

Der findes faktisk gratis SMS lån. Normalt så finder du gratis SMS lån, hvis det er første gang du vil optage et lån (f.eks. hos Vivus). Det betyder at du ikke skal betale renter, gebyrer og omkostninger. I vores låneoversigt kan du nemt og hurtigt se hvilke lån der kan optages gratis.

 

SMS lån – hurtig udbetaling

Som navnet SMS lån også antyder, så går det hurtigt når du låner via mobilen. Det betyder i bund og grund at du typisk har pengene på din konto inden for 24 timer. Kun ganske få udbydere har længere udbetaling end 24 timer, og nogen udbetaler endda dit godkendte lån i weekenden og på helligdage, hvilket er dejligt hvis du lige står og mangler penge nu.

 

Hurtigt lån penge nu

Der er mange mennesker der har oplevet at stå i en situation hvor de har brug for et hurtig lån, så derfor har vi valgt at give dig den bedste oversigt over smslån i Danmark, hvor du kan få et ”hurtigt lån penge nu”. Vi har gjort det nemt og overskueligt med vores oversigt at få et hurtigt lån så du kan få penge nu. Det eneste du skal gøre er at tage kig på vores liste og beslutte dig for vilkårene til dit billige SMS lån. Vi har skrevet flere guides her på siden til hvad du skal kigge efter når du er på udkig efter et sted hvor du kan finde et hurtigt lån penge nu sted.

Vi anbefaler typisk at man først og fremmest afdækker sit behov, da det oftest er en ret impulsiv beslutning at optage et hurtigt lån hvor du får penge nu. Hvis det er til forbrugsgoder, så kan det være der er bedre alternativer (selvom vi har fundet de billigste alternativer). Hvis du vil benytte dig af et hurtigt lån, så er det en god idé at tjekke om du kan få et gratis SMS lån, da du på den måde kan spare en del penge i renter og gebyrer.

 

Hurtigt lån til studerende

Det kan være svært at få lov til at låne penge hvis man ikke har en god fat indkomst. Men hvis du er studerende, så har du mulighed for at lave et online lån. Det eneste du skal gøre at finde den låneudbydere der opfylder dine behov her på siden. Det vil være en god ide at ansøge om det samme lån hos flere låneudbydere, hvilket er gratis og uforpligtende, derefter vælger du bare det billigste lånetilbud.

 

Tjek vilkårene hos låneudbyderne

Der er stor forskel på lånevilkårene hos de forskellige låneudbydere når det kommer til billige SMS lån eller billige kviklån. Derfor er det altid en god ide at tjekke vores side, så du kan sammenligne og læse anmeldelserne af de forskellige låneudbydere. Vi råder også alt folk at læse lånetilbuddet godt igennem inden du underskriver aftalen, så du er sikker på hvad du skriver under på.

 

Lån penge i dag

Mange tror ikke at det er muligt at få udbetalt et lån allerede samme dag som man underskriver lånet. Men står du og mangler penge nu, så skal du blot ansøge om et lån hos en af de mange låneudbydere der udbetaler pengene med det samme – du finder dem i vores liste af låneudbydere. Når du har ansøgt om et lån, vil du modtage et lånetilbud, som du derefter kan vælge at underskrive, hvis du gør dette, så vil du modtage pengene indenfor kort tid.

 

SMS lån trods RKI?

Det er muligt at låne penge trods RKI, der er flere låneudbydere der kun låner trods RKI. Når man ansøger om et lån trods RKI, så ved de selvfølgelig godt at din økonomi ikke er den bedste, men de laver alligevel en kreditvurdering af dig. Hvis du opfylder deres krav så vil de tilbyde dig et lån. Det er vigtigt at vide at hvis man søger lån trods RKI, så skal ban oftest have en kautionist.

 

Lån penge på mobilen

Du kan i dag nemt ansøge via mobilen. Næsten alle låneudbydere tilbyder lån via mobilen. De fleste hjemmesider i dag er mobilresponisive, så det er nemt og overskueligt at ansøge om et lån på mobilen. Mange kalder derfor også SMS lån for Mobillån i dag. Du kan nemt sammenligne lån på mobilen. Hos OffentligeYdelser.dk gør vi alt for at du nemt og overskueligt kan finde det bedste og billigste lån på mobilen.

 

Bedste SMS lån i 2020

Det er vigtigt at man får et godt overblik over de forskellige låneudbydere når man ønsker at finde det bedste SMS lån i 2020. Der er mange forskellige låneudbydere og der er stor forskel på hvad de tilbyder deres kunder. Vi har derfor samlet de bedste SMS lån i 2020 her på siden. Det eneste du skal gøre er at finde den låneudbydere som tilbyder det bedste lån for dig.
Anna Finans - Lån op til 75000 nemt på mobilen

 

SMS lån 5000

Det mest populære SMS lån er et lån på 5.000 kr. Grunden til dette er at mange studerende vælger dette lån når de mangler penge til en ny computer, Iphone, Ferie eller noget andet. Et beløb på 5000 kr. er også nemt at afbetale igen.

 

SMS lån 3000

Hvis du ønsker et SMS lån på 3000 kr., så er der mange låneudbydere derude. Normalt kan det være svært at finde det bedste lån når man ikke har overblikket over hvilke låneudbydere der tilbyder 3000 kroners lån. Vi har gjort det nemt at navigere rundt i de forskellige danske låneudbydere, når du ønsker at låne 3000 kr. Vores låneoversigt er let og overskuelig, her finder du alt den nødvendige information du behøver for at et SMS lån 3000 kr.

 

Liste over lån i DK

Vi har gjort det nemt for dig at finde frem til det bedste SMS lån i Danmark. Du vælger bare hvor meget du vil låne og din alder. Herefter vælge du bare det bedste lån.

 

SMS lån uden sikkerhed

Normalt så skal man stille sikkerhed i form af bil, hus eller værdigenstande. Et SMS lån uden sikkerhed er et lån, hvor du ikke behøver at skulle stille sikkerhed for lånet.